Ce nu găsești?

marți, 30 octombrie 2012

Castiga un NetBook sau stick-uri de memorie!

Aboneaza-te la newsletter-ul BlogAwards.ro si castiga un netbook sau stick-uri de memorie!

Ce trebuie sa faci ?

Sa ai blog de minim 1 saptamana inainte de inceputul acestui concurs si sa te abonezi la newsletter-ul BlogAwards.ro.
 Daca esti abonat inainte de inceputul concursului, esti deja inscris la tragerea la sorti pentru cele patru stick-uri! Nu mai e nevoie sa te mai abonezi! Premiile vor fi acordate in momentul atingerii numarului de 1000 de abonati la newsletter. Pana in acest moment, la newsletter-ul BlogAwards.ro sunt abonati 500 de bloggeri.

Premii: Vor fi acordate 5 premii: un netbook si 4 stick-uri de memorie. Cele 5 premii se acorda in momentul atingerii numarului de 1000 de abonati, in urmatorul mod.

Marele premiu, constand intr-un netbook Asus Eee PC cu sistem de operare Windows 7 se acorda prin tragere la sorti unuia dintre bloggerii care au scris articole de promovare a concursului. La tragerea la sorti pentru netbook-ul Asus Eee PC participa numai bloggerii care au promovat concursul.
 Cele 4 stick-uri de cate 8GB vor fi acordate prin tragere la sorti dintre cei 1000 de abonati. La tragerea la sorti pentru cele 4 stick-uri participa toti abonatii, indiferent daca au scris sau nu articole pentru promovarea concursului.

Reguli de desfasurare:

Scrie un articol pe blogul tau, cu link catre această postare, in care sa promovezi concursul, apoi, daca vrei, promoveaza concursului pe retelele sociale pe care ai cont (Twitter, Facebook, Google Plus). Articolul tau poate fi si de tip anunt: “BlogAwards.ro ofera premii bloggerilor abonati la newsletter!”. Nu trebuie sa scrii prea mult. Trebuie numai sa publici articolul pe blogul tau si sa te abonezi la newsletter.

Click aici pentru a te abona la newsletter! astfel ai sansa de a castiga unul din premiile de mai sus, sau Click aici pentru a accesa site-ul cu multe concursuri frumoase, in desfasurare. :)

Y U no like Halloween?

Si aman din nou recenzia cartii "Oracolul" pentru a va povesti ce s-a intamplat azi. Oh my, god! Wait untill you hear this!
Unii oameni sunt pur si simplu atat de incuiati la minte, incat incearca sa-i incuie si pe altii (tot la minte-ha ha). Astazi, dragutul nostru de profesor de religie ne-a intrebat ce credem despre Halloween, ce este aceasta sarbatoare, etc. Fiindca stiam cate ceva am ridicat mana. Atunci m-a izbit primul aer de ironie (deloc ascunsa) din vocea si privirea profului, care pur si simplu uraste Halloween-ul.


 Deci domnul nostru profesor ne-a citit un articol despre aceasta sarbatoare 'macabra si satanista' si despre cum Halloweenul este sarbatoarea preferata de satanisti. No, nu mai spune! Cum de ati ajuns la concluzia asta, domn' profesor?


Totusi, am aflat o chestie extrem de ultramegatampita interesanta. Stiati ca in Rusia, din 2002 (sau 2003, cine mai stie) orice activitate legata de Halloween este interzisa in scoli? Si asta, deoarece promoveaza cultul mortii. Hai lasa-ma!
Pai bine ma (idiotilor si tampitilor si incuiatilor la minte care sunteti) prieteni :) Halloweenul este o sarbatoare. Copiii (si nu numai) se imbraca in monstri, zane, super eroi, vrajitoare, si fac rost de bomboane. CE e rau in asta? Stiu de ce proful de religie era atat de ofensat ca aceasta sarbatoare a patruns si in tara noastra. Pai pentru ca era o sarbatoare a paganilor. Adica cei care credeau in zei, si nu in Iisus. Si totusi, am rabdat cu stoicism pana la sfarsit! Cat autocontrol sa ai, ca sa nu-i zici ceva mai putin igienic, cand iti umple capul cu aberatiile alea? Anyway.

<-Reactia mea pe dinauntru








<-Reactia mea pe dinafara:









Gata, v-am plictisit destul. Pe final, o melodia care sa se potriveasca cu gerul si ploaia de afara, si cu Halloweenul, care este maineee -ta-na-na-na!
Click aici pentru melodiuta.  (nu am reusit sa descarc videoclipul)



vineri, 26 octombrie 2012

Cu mandrie, In my mailbox

Anunt cu mandrie ca este prima mea postare cu titlul 'in my mailbox'! Si a trebuit sa astept o gramada pentru ca nu aveam cum sa le fac poza cartilor. Nu conteaza, asteptam si o luna, ca postarea asta tot o scriam :)

Am castigat pe Blogul Danielei 2 carticele, si vreau sa ii multumesc enorm. Sunt primele mele carti castigate. Nu pot sa descriu in cuvinte cu ce bucurie m-am dus la posta sa imi iau premiul. Eram toata un zambet, si  abia ma abtineam sa nu o iau la fuga. :)



Deci am castigat 'Destinul Vraciului' si stiti ce scrie pe spatele cartii? Mmm?? "Avertisment: A nu se citi dupa miezul noptii" ~CAT de TARE e ASTA?? :X Si volumul 2 din Eve. Cum eu nu am citit volumul 1, voi mai astepta putin pana imi voi comanda si volumul 1. Urasc sa le citesc alandala.

Trebuie sa plec. Si mai am atatea de spuuuus. Ca de exemplu cele 2 carti pe care le citesc acum, si cartea pe care am terminat-o ~vine recenzia cat de curand~ si si si.. gata, plec. Pleeec, uite-ma ca plec!
-> Reactia mea, cand am primit cartile :))

joi, 18 octombrie 2012

Leapsa

Am gasit o leapsa draguta pe blogul lui Cori :D Click AICI! Si am furat-o :))




1. Când citiţi, pentru a marca locul unde aţi rămas cu lectura, folosiţi semne de carte sau îndoiţi paginile?
     Evident ca nu. Aveam vreo 2 semne de carte, facute de mine (o vulpe si o albinuta) dar le-am pierdut. Apoi mai aveam niste biletele roz/galbene, dar s-au evaporat si alea. Asa ca folosesc hartii sau, mai nou, prospecte de medicamente :))

2. Aţi primit în ultimul timp o carte drept cadou şi dacă “da” care a fost aceasta?
    N-am primit, dar mi-am cumparat si am imprumutat o gramada de la biblioteca :)

3. Citiţi în baie?
    ^_^ Da, si ma fac singura sa rad cand citesc in baie :)) :D

4. V-aţi gândit vreodată să scrieţi o carte şi dacă “da” care ar fi fost aceasta
    Evident. Am vreo 10 carti incepute, si inca o gramada de idei pentru alte carti noi. Dar nu am reusit sa termin niciuna, pentru ca mereu imi vine alte idei, si incep alte carti :))

5. Care este cartea preferată?
    Am multe. Prea multe. Si nu ma pot hotari doar la una singura. Intrebare cruda! :o3


6. Vă place să recitiţi unele cărţi şi care ar fi acestea?
    Da, ador sa recitesc cartile preferate ;;) Pai ar fi Singur pe lume. La Medeleni, Ciresarii de care nu ma satur si nu ma voi satura niciodata. Niciodata!!


7. Ce părere aţi avea de o întâlnire cu autorii cărţilor pe care le apreciaţi şi ce le-aţi spune?
    Initial, as fii usor timida, m-as fastaci :)) Dar apoi probabil ca mi-as reveni si le-as pune o gramada de intrebari legate de personaje, de evenimentele din carte, care a fost sursa de inspiratie, cum a ales numele personajelor si alte chestii care imi vin pe moment. Ar fi ceva de genul: Si de ce l-ati numit pe Damon, Damon? R: Pai, pentru ca..| Am inteles, va plac jeleurile?

8. Vă place să vorbiţi despre ceea ce citiţi şi cu cine?
     Nu chiar.. Nu prea am cu cine sa vorbesc despre carti, tocmai de aceea mi-am facut blog :D

9. Care sunt motivele care vă determină să alegeţi o carte pe care să o citiţi?
    Titlul. Categoric, titlul. Coperta nu chiar atat de mult, dar Titlul.. <3 :) Poate si pretul :D

10. Care credeţi că este o lectură “obligatorie”, o carte pe care cineva trebuie să o citească?
   Pai, nu, nu merge asa. Pentru ca mie, de exemplu imi place sa citesc romane politiste, iar tanti Aglaia citeste doar carti cu rugaciuni. Fiecare citeste ce ii place, dar totusi, daca e sa fac cateva recomandari, din putina mea cultura literara, recomand urmatoarele: La rascruce de vanturi, seria Harry Potter (dar nu e pe gustul tuturor, ca de exemplu, maica-mea n-ar citi asa ceva niciodata:-@ -nu stie ce pierde:) ) seria Stapanul Inelelor (desi este usor plictisitoare, are niste descrieri superbe, uimitoare, fantastice), Torente (de citit o data, sau de doua ori, dar numai dupa ce au trecut mai mult de 10 ani), Maestrul si Margareta, cartile Agathei Christie (scrie suuuuperb), si deocamdata atat. Sigur uit o carte misto, dar nu-mi dau seama.

11. Care este locul preferat pentru lectură?
    N-am. Citesc oriunde. Pe scaun, in pat, la scoala (pe scaunele alea incomode), pe jos.

12. Când citiţi ascultaţi muzică sau lecturaţi în linişte?
    Mai ascult si muzica, mai este si galagie, dar de cele mai multe ori, reusesc sa ma deconectez de la tot, si sa ma concentrez doar la citit.

13. Vi s-a întâmplat să citiţi cărţi în format electronic?
     Eu, firoscoasa, m-am apucat de vreo 3 carti electronice si ghici ce? Nu l-am terminat. Big surprise. Pai in primul rand ma dor ochii. Cel mai mult am ajuns la pagina 30. Si am renuntat.

14. Citiţi numai cărţi cumpărate sau şi pe cele care sunt împrumutate?
    Cumparate/primite/imprumutate, carti sa fie. Nu ma intereseaza de unde sunt, atata timp cat se afla la mine in mana. :)

Multumesc pentru leapsa Cori :)

marți, 16 octombrie 2012

Ghici pe cine iubesc eu?

Smara, Adrian si Corina. O noua perspectiva -a celeilalte- dintr-o poveste cu o intriga aparte. Citind cartea nu poti ramane indiferent. Fie te revolti, vrei sa te implici in relatie si sa pui la punct un personaj sau altul, fie esti de partea cuiva si ai lupta impotriva tuturor pentru acel erou. Adrian e barbatul pe care Corina l-a asteptat atatia ani in singuratea ei. Smara e sotia. O situatie aparent imposibila si totusi reala. Cartea Catiei Maxim ne conduce in intimitatea unui barbat matur, sensibil, amuzant si tradator. Angoasele, trairile lui sunt descrise cu detasare feminina si umor. Catia surprinde cu multa abilitate universul masculin in toata complexitatea unui suflet de barbat pus sa aleaga intre 2 femei speciale.




Cam asa am fost eu pe parcurs ce citeam cartea. Adrian ala, un idiot. Nu spunea mai niciodata ceea ce gandea. Ii era cand bine, cand rau, cand nici el nu stia cum ii e. Isi insela sotia, pe Smara cu monstruletul de Corina, una muher urata :)) Nu avea de gand sa divorteze, dar nici sa isi paraseasca sotia, ori amanta. Cum vine asta?



Smara era sotia. In toata cartea a spus maxim 2 replici. Ea era undeva acolo, tot timpul in mintea lui Adrian si a Corinei, dar niciodata prezenta prin vreo replica. Smara stia ca Adrian o inseala, dar pur si simplu nu scotea un sunet in legatura cu asta.
Trecem la Corina -amanta. Tipa, o urata, avea impresia ca Smara sta in calea fericirii ei (ea e sotia lui BITCH!) si il tot freca la creieri sa divorteze de ea. Pe langa asta, mai avea si pretentia ca Adrian sa mearga cu ea la Cluj, la ma-sa si la tacsu, sa o duca la munte si mai stiu eu ce. Plus ca tot timpul comenta cu privire la nevasta lui Adrian, Smara.


Mai este mama lui Adrian, o hoasca nenorocita pe care am injurat-o NON STOP! :) 

Pe de alta parte, cartea este scrisa bine, replicile dintre personaje sunt bine puse la punct, nu are clisee, sau mai stiu eu ce dulcegarii, si in plus, calitatile personajelor sunt foarte frumos evidentiate :)

Nota mea? 2/5. 


luni, 15 octombrie 2012

HUGE giveaway

Un giveaway super tare pe blogul BookTown lover. CLICK AICI!!! Concursul se desfasoara cu ocazia frumoasei (si infricosatoarei) sarbatori de Halloween :) Nu ezitati sa va inscrieti, pentru ca sunt o gramda de carti frumoase dintre care va puteti alege, si cine stie, puteti fi chiar voi catigatorii :)
~O da, si dragutul buton din dreapta duce tot la acest concurs :)

duminică, 14 octombrie 2012

My perfect Saturday night

Stiti serialele/ filmele alea americane in care cineva invita mai multi prieteni la el acasa si se uita la un film, joaca twister si jocuri de groaza? Ei bine asa a decurs sambata mea. Un anume prieten S ne-a invitat in casa lui frumoasa -cel mai probabil o sa citeasca postarea asa ca-i zic de bine:))- am facut cunostinta cu cei 3 caini ai lui -niste scumpi, daca nu mi-ar fi fost frica de ei-, am vazut filmul 'The Dictator", am jucat -pt prima oara- twister si Slenderman si am baut Nestea de prune cu miere si da, m-am spart de ras. :)) Minunat, sau ce? :)



Vreau sa mentionez faptul ca ~S. TU NU CITESTI ASTA! da-ti jos ochelarii:))~ sunt praf la twister, dar imi place :)) si ca sunt o fricoasa de zile mari -m-am speriat cand a pufait odorizantul de camera. cat de ciudat e asta?-, si ca Dictatorul, este cu mult mai amuzant cand il vezi cu A.&A, care au o pofta nebuna de ras.

  Asta de aici e Slenderman. CUM sa nu te sperii de el? MMmm??


Ce-i drept, m-am distrat. Si mai misto e faptul ca S ne-a invitat si sambata viitoare. Guess who's gonna have another perfect Saturday? :) MEE!! :)

joi, 11 octombrie 2012

'Proscrisii' si neinspiratia mea

Am o raceala care nu-mi mai trece si 0 inspiratie. Z.E.R.O. Asa ca m-am hotarat sa scriu despre ce am mai citit eu in ultima vreme. Pai am citit ultimul volum din Fetele Gallagher ~si asta in ora de economie>:)~.

M-am apucat de Infernul lui Dante, dar sta pe raftul cu carti de vreo 2 saptamani ~nu am cheeeef aaazii~. Tocmai am terminat 'Proscrisii', de Pavel Corut ~al treilea roman al sau pe care il citesc~, si nu stiu. N-a fost nici prea prea, nici foarte foarte.

O scurta recenzie, ca tot il am proaspat in minte:
Romanul urmareste povestea a 2 oameni, Lazar si Ionela. Laza este un ziarist care investigheaza cazurile de coruptie, si intr-o zi descopera ca sotia sa il insala. Dand dovada de o demnitate si o vointa nemaintalnita, divorteaza de Maria -sotia- si isi continua viata. Lazar o intalneste pe Alina; cei 2 se indragostesc, apoi Alina pleaca sa-l ingrijeasca pe iubitul ei din liceu, Marius, parasindu-l pe Lazar. Pana la urma, Alina descopera ca Marius este un idiot, iar apoi se impaca cu Lazar. End of this story.
Cealalta poveste, este cea a Ionelei, o fata simpla, educatoare la o gradinita particulara. Aceasta isi intalneste dragostea intr-un tren spre Suceava. Baiatul, Giani este un fost puscarias care a fost inchis pe nedrept timp de 3 ani. Intre cei 2 se infiripa o dragoste puternica. Se casatoresc. Si ghici! Vine fata acasa si gaseste un plic de la Giani. Tipul plecase in USA cu retardata aia blonda, Corina, iubita lui din copilarie, care ATENTIE! cand intrase in puscarie, se casatorise rapid cu in bleg de profesor. Iar Ionela ramane singura, cu copilul. End of this story.

Nota mea: 3/5

duminică, 7 octombrie 2012

Come take my hand

Ea isi intoarse capul, si o lasa pe Anna sa-i pieptene parul lung si negru. Ii placea acest moment, cand statea cu fata catre fereastra mare, dreptunghiulara, privind apusul, in timp ce Anna ii pieptana cu miscari lente parul drept, care-i ajungea pana la mijloc. Ultimele raze de soare scanteiau, facandu-i ochii sa para 2 lumanari aprinse. Anna se opri din pieptanat, si veni sa traga draperiile violete.
-Lasa-le asa, ii spuse bruneta, cu o umbra de visare in voce.
Anna o privi, apoi inclina din cap si se retrase.
-Spune-mi, Anna. Spune-mi povestea monstrului Tann.
-Nu este o poveste, Alteta, rosti serioasa Anna, cu ochii sai mari si albastri. Este real.
-Spune-mi, o ruga ea tragand-o de mana, ca un copil.
-Prea bine, Alteta. Anna inchise ochii, adunandu-si gandurile pentru cateva clipe, si incepu.
La scurt timp, ea adormi mangaiata de ultima raza de foc a soarelui si mainile Annei, care o inveli si parasi iute si cu pasi neauziti incaperea.


marți, 2 octombrie 2012

Chef de bloguiala

In acordurile innebunitoare ale celor de la Skillet, imi plimb degetele somnoroase pe tastatura de curand stearsa cu spirt.
Frumos sau ce? Tocmai am realizat ca cceasul este 7:19, am prima ora engleza, si am chef de postari pe blog, plus ca astazi, din cate stiu eu (sper sa nu visez aiureli), apare volumul 4 din fetele Gallagher ~uu-huuuu~

--> legat de poza, eu nu mai fac mate. ~hi hi hi~

Parul imi sta la fel ca azi noapte, si, tinand cont ca am sport, nici nu ma ating de el. As mai dormi o ora, poate o saptamana, dar tocmai mi-am amintit ~amintirile vin ca un flash, asa, ca in 'Chuck'~ ca am lucrare la franceza. God damn it. Cine a inventat subjunctivul si si conditionalul? Mmmm? Vreau sa stiu, ca sa le spun una doua. Off. 7:21 si fug sa ma pregatesc, inainte sa fie prea tarziu, pt ca intentionez sa-mi cumpar si revista Bravo Girl, si sa ajung la timp sa intru pe poarta, ba mai mult! Mi-am scris la engleza, si vreau sa ma dau mare! :))
Goodbye my lover, goodbye my friend, you have been the oneeee!

P.S: Am luat 100 de puncte la testul initial la engleza, I iz proud! Si da! Fetele Gallagher volumul 4 s-a distribuit astazi, impreuna cu revista Bravo Girl. :)