Ce nu găsești?

luni, 22 aprilie 2013

Recenzie - Las-o mai moale cu fantomele

Titlu: Las-o mai moale cu fantomele
Autor: Megan Crewe
Carte primită la schimb, de la Simona H :*

Recenzie:
Cass nu e o tipă obişnuită. Se îmbracă cu haine lălâi, nu are niciun prieten viu şi ştie secretele tuturor. Şi asta pentru că poate să vadă fantome. Fantome care trec prin ziduri, în vestiarele fetelor şi în maşinile anumitor elevi populari care nu sunt prea loiali prietenelor lor. Chestia cu fantomele se întâmplă de când sora ei, Paige, a murit înnecată, iar fantoma acesteia a rămas alături de Cass. Deşi nimeni nu îi ştie secretul, Cass trebuie să se gândească bine înainte să îi ofere ajutorul lui Tim, vice preşedintele consiliului elevilor, deprimat din cauza morţii mamei sale.


Părerea mea:
Mă, mie mi-a plăcut. Lectură uşoară, drăguţă, replici cât de cât amuzante şi personaje simpatice. Cass poate să interacţioneze cu fantomele şi aşa ştie câte ceva despre fiecare tip/ă din şcoală. Tim îi cere ajutorul pentru a putea comunica cu mama lui, şi e nevoie de o grămadă de muncă de convingere. Apoi, că doar nu era să-l ajute aşa, pe degeaba, Cass îi cere în schimb informaţii despre Danielle, fosta ei cea mai bună prietenă pe care are pică. Totul a fost drăguţ, dar mi-ar fii plăcut să se întâmple ceva între cei 2. N-am să spun cum se termină, dar ce? Mureau dacă se luau măcar de mână? Anyway. Ceva uşor, care să nu vă dea dureri de cap? Citiţi-o p-asta :))

N-am citate fiindcă am îmrpumutat cartea unei colege :D

Nota mea: 2,5/5 (aproape de 3) :D

Cass:                                                                                                 Tim:






















12 comentarii:

  1. Interesant :D .
    Momentan am o listă infinită de cărți ce mă așteaptă deci nu-mi permit cărți de 2,5 , serios ! Poate o las pentru vacanța de vară ... :)) * sper că mi-ai înțeles gluma *
    Felicitări pentru cei 111 followers ! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Eu dacă tot am avut ocazia, am citit-o :D Vacanţa mea de vară o să fie probabil la fel ca a ta. Plină de cărţi şi lecturi rămase restante de pe acum :))

      Ștergere
  2. Am vrut sa mi-o iau mai de mult, exact cand a aparut, dar m-am gandit ca nu e tocmai asa de geniala. In sensul ca suna a cliseu. Acum imi pare bine ca nu am facut-o, desi as incerca-o candva sa vad ce poate :)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e aşa clişeu, bine, e puţin, dar e drăguţă. Adică nu m-a făcut să-mi dau ochii peste cap, sau ceva :)) Sunt cărţi mai bune pe care merită să dai banii :D

      Ștergere
  3. Oh, de ce o notă așa de mică?
    În orice caz, e bine că ne-ai avertizat. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, a fost o cărticică drăguţă, dar în niciun caz nu se compară cu altele care chiar merită nota maximă. Cărţile alea cu scântei :)

      Ștergere
  4. Ihm, exact asa mi s`a parut si mie: o lectura usoara, draguta, usor de inteles, cu personaje...acceptabile:))Numa` buna de citit intr`o zi cand ii tii locu` mamei tale la magazin:P
    Si eu m`am ofticat la final...putin. Ai dreptate, nimi macar de mana nu se puteau tine?
    Vaaaaai, cat de bine se potrivesc pozele pentru Tiiiim! :)) Genial.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca si eu I-am dat o nota tot asa mica. Parca 3/5. Nu mai stiu. Si eu mi-as fi dorit ca intre Cass si Tim sa fie ceva. Oricum, cartea asta mi-a relaxat mintea. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Oh,de când mi-am plănuit să o citesc şi nu am reuşit!Recenzia ta mi-a amintit cât de grozavă e cartea asta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie mi-a placut. Si ai dreptate nu a fost wow, dar mi-a placut relatia dintre cei doi, asa lenta cum a fost. S-a concentrat mai mult pe alte aspecte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit;o chiar nu a fost wow dar pe cand am citit'o eu a fost potrivita doar ce am dat de genu asta mai sf si atunci mi'a placut normal ca nu as avea aceeasi parere daca as citi'o akm , dar este dragutica asa si pe mine m'a inervat ca nu a fost nimic intre ei au lot cina o data si atat :))
    Si nu descris deloc personajele eu la sfarsitul carti am aflat ca Tim e blond :))
    Imaginile sunt asa de potrivite mai ales cea cu Tim in mijlocul drumului:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Fii atentă că şi eu am citit-o şi mi-a plăcut! :))
    Cass (ce nume mişto, Cassie - Cassandra) e simpatică. De Tim m-am cam îndrăgostit. Eu am speranţa că formează un cuplu, finalul e unul deschis. Păcat că nu este şi o continuare.

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)