Ce nu găsești?

duminică, 14 februarie 2016

Noutati: sesiune, Dispozitive Infernale si Leda Edge

      Oglinda mi-a arătat neîncetat un chip obosit, cam vreo două săptămâni, așa. Sigur, e ceva foarte obișnuit ca cearcănele cearcănelor mele să facă cearcăne în perioada sesiunii, dar... Ce e asta? Să fie oare...
      Am dat de fire albe. Și cred că mi-a mai ieșit unul, în timp ce mi-am dat seama că am fire albe. Cum să vă spun, sesiunea asta, pe cât de ușoară fu, pe atât de grea. Pentru că da, am avut doar un examen scris, dar proiectele. Dumnezeule mare și toți îngerii la un loc! Să nu credeți că dramatizez, dar proiectele astea mi-au distrus nervii și m-au făcut să slăbesc câteva kilograme. Și să albesc. LA 20 DE ANI! Dar hei, notele au meritat. Cu vârf și îndesat, aș putea adăuga.

     
      Am avut o săptămână de vacanță, timp în care n-am făcut nimic. În mod normal, aș mai avea o săptămână, dar am obținut un stagiu de practică și mâine trebuie să mă prezint la datorie. Abia în urmă cu două zile m-am apucat să citesc și eu ceva, mai exact, volumul 3 al seriei Dispozitive Infernale și sunt mai mândră ca niciodată de mine. Am, în sfârșit, seria completă și o iubesc, iubesc toate cele trei cărți, pentru că nu sunt numai frumoase, ci și interesante și amuzante și m-au făcut să plâng des. Recenzia Prințesei mecanice în curând pe blog.


      În altă ordine de idei, am mai aflat o veste bună. După ce noua colecție a editurii Leda, Leda Edge a făcut senzație pe facebook, cea mai nouă postare a făcut ca inimile bookloverilor să bată mai tare. Recent, Leda Edge a anunțat că volumul 2 al seriei Atingerea lui Juliette de Tahereh Mafi este în curs de traducere, urmând să apară cândva anul acesta (sperăm în viitorul apropiat). Mi-a plăcut enorm Spulberă-mă, carte pe care v-o recomand din tot sufletul. Îi voi face o recenzie atunci când se anunță precomanda pentru volumul al doilea, asta în caz că cineva mai are vreun dubiu cum că n-ar merita.


     În plus, în timp ce nu dormeam, pentru că, mai nou, sufăr de insomnii, mi-au venit niște idei de articole care vizează tipurile și genurile de cărți pe care le citim, cum găsim motivația pentru a continua să lecturăm și cum să nu ne lăsăm ușor influențați de părerile contradictorii ale celorlalți cititori, pe fondul postărilor pe care le-am tot văzut pe grupul de facebook Din ce carte e asta? 

Update: Happy Valentine's Day! Dacă sărbătoriți asta. 


Pe curând! 

4 comentarii:

  1. Uhh, bine ai revenit Meduza in blogosfera, sincer imi era dor de postarile tale si de Dylan (chiar daca tocmai l-am vazut in ultimul episod din Teen Wolf). Felicitari pentru sesiune, eu inca nu am citit "Disozitive infernale" poate intr-un viitor apropiat voi reusi, cine stie? Cat despre volumul 2 din "Spulbera-ma" m-am bucurat foarte mult la momentul in care am aflat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Mălina! Am rămas un pic în urmă cu Teen Wolf, dar nu-i timpul pierdut. Te pup!

      Ștergere
  2. si eu trebuie sa continui seria, am sa incep al doilea volum anul acesta candva, felicitari pentru notele bune din sesiune. si eu am cateva fire albe :D.

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)