Ce nu găsești?

luni, 26 august 2013

Vacanță #2

A fost o vacanță mișto. M-am enervat, am înjurat în gând mai mult decât am făcut-o toată viața mea, dar a fost mișto, zău.
#1 Mahmudia, Tulcea. Delta Dunării
Pentru a ajunge acolo a trebuit să trecem prin Buzău și Brăila și alte câteva orașe pe care nu mi le amintesc acum :)) Așadar, am luat bacul fără să mai fac clasa a 12-a. ^.^ -haha, glumă.



Ne-am cazat la pensiunea Mahmudia, și a fost drăguț. Aveau piscină -una mare, ce să zic-, în care am intrat imediat cum am ajuns. Aproape am învățat să înot :D Aproape :)) Dacă e să mă înec, 3, maxim 5 secunde înot. Și abia apoi mă înec :)) Sunt sexiii. :3
În prima zi am fost și să pescuim, pe faleza de lânga casa Teo. Ghici! Am prins și pește. Eu, Meduza. Nu i-am numărat, dar am prins o gramadă :)) Da, mă dau mare.
De citit mi-am luat doar Când ești vrăjitoare, pe care am terminat-o în câteva ore și apoi încă 5 zile n-am mai avut ce să citesc. -_- Oricum, plimbarea pe Dunăre cu barca a fost super tare. Dunărea are stropul ei de mister și fascinație și nu se compară cu nimic din ce am văzut.

#2 Rebricea, Vaslui

După vacanța din Deltă, am luat-o pe Galați, spre Vaslui, la bunici. La bunicii pe care nu i-am mai văzut de 3 ani. 3 ANI! Bunica era o mână de om. Slabă din cauza bolii și a bătrâneții. A trecut prin câteva pre-infarcte și internări, și când am îmbrățișat-o și i-am simțit coastele prin camașă, am început să plâng. Eh, emoții. Bunicul e la fel cum îl știu. Cu nasul mare și roșu :))
Credeți că știți șah? Ei, pe naiba! Nicăieri nu vă luați mai șah mat cu așa stil, ca în Rebricea. :))

A fost frumos să îi revăd, pentru că nu știu când am să mai ajung pe la ei. E ciudat, când eram acolo și visam eu la cai verzi, aveam o grămadă de spus. Acum, nema :)) Oricum ar fi, trebuie să recitesc asta și să scap de cuvintele în engleză pentru că mă enervează să combin limbile.(gata, cred că le-am modificat pe toate.)

Ați văzut trailerul Divergent? OMFG! În afară de fălcuțele lui Shailene, sunt super încântată de trailer. Uuuu :D Mi-a fost super dor de voi. Am văzut că a fost o gramadă de activitate în blogosferă. Concursuri, (la mulți ani walking on letters), provocări, lepșe, campanii, etc. Drăguț, mă. :* Ce mai faceți? Sunteți ok? Se apropie școala, sunteți pregătiți? (Răspuns: Nuuuu)


 La mulți ani, viitorul meu soț! :3

Meduza vă iubește

8 comentarii:

  1. Şi noi te iubiiiim <3.
    Pare că te-ai distrat pe cinste :D. Super pozele ^^.
    Ai prins peşte! Cât de awesome! :o
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Super vacanta!
    Si trailerul e genial!!! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Weeew! <3 Si le me te iubeste!:* Eu deabia astept sa inceapa scoala. Pisicii mei, sunt bobocel. Deabia astept! =))) Uhh, cat de draguta a fost vacanta ta!<3 Ma bucur ca ti-a priit si te-ai distrat.:*
    pupici.(^-^)

    RăspundețiȘtergere
  4. Noa poftiim!Furelise a noastră s-a distrat de minune! Haa? :3 Nici mie nu-mi vine să cred că se termină vacanța,dar îmi pare binidităt! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok, cred că n-o să fiu niciodată pregătită pentru şcoală. Ce poze drăguţe ai făcut. Mereu mi-am dorit să merg în Deltă, dar n-am reuşit până acum. Poate îl conving pe tata. Iubeşte să pescuiască.
    Mi-am descărcat şi eu "Când eşti vrăjitoare" în pdf, o să o citesc şi eu :D
    Mă bucur că ai revenit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Uuu... Ai trecut prin oraşul meu, Brăila :>. Sunt frumoase fotografiile. Ţi-ai încărcat bateriile pentru anul care vine :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Uuu... Ai trecut prin oraşul meu, Brăila :>. Sunt frumoase fotografiile. Ţi-ai încărcat bateriile pentru anul care vine :)).

    RăspundețiȘtergere
  8. Uuu... Ai trecut prin oraşul meu, Brăila :>. Sunt frumoase fotografiile. Ţi-ai încărcat bateriile pentru anul care vine :)).

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)