Ce nu găsești?

duminică, 19 ianuarie 2014

chit chat ^_^

A trecut cam jumătate de an, sau așa ceva de când n-am mai făcut o postare din asta chit-chat, în care eu pălăvrăgesc despre toate prostiile din lume, fără ca un lucru să aibă legătură cu celălalt.

Așa, bun. Sunt o ființă extrem de stresată, stresantă și amuitatcuvântuuul atât. Nu contează.

Marți (când am recitit, am citit muriți -sunt o ciudată!) acum, pe 21 am simulare la istorie, din nou. Că ni le-au amânat pe alea de la minister până la începutul lui martie. Iei. Nu. Și totuși, iei.  Săptămâna asta, că încă nu s-a încheiat, a fost ziua tatălui meu. La mulți ani tati meu! I-am luat Fight Club -cartea- cadou, și a spus exact așa: Trebuie să citesc cartea asta, că e de la Antonița. O, da. Așa îmi spune, sunt o drăgălașă ;;)

Și am mai luat un cadou pentru cineva a cărui zi de naștere a fost recent, dar nu i l-am dat, pentru că a fost prea ocupat cu altceva. Și acum nu știu ce să fac cu cadoul ăla. Să i-l dau sau nu. O, zău, nu știu. Adică m-a lăsat baltă și poate că o meritam, pentru că așa fac cu toată lumea la un moment dat, dar hei, am adus soarele în casa cuiva. Noaptea. Deci, da, sunt minunată până la urmă!

Și apropo, mi-am făcut prieteni noi. O cheamă Alina, are în jur de 6-7 ani și este exact eu, în urmă cu mai bine de 10 ani. Și deja o iubesc. Îl cheamă Alex și e un scump, și mă motivează să nu renunț. O cheamă Cătă și are 10 ani, și e născută pe 23 februarie, și mi-e un drag de ea de nu mai pot :) Am redescoperit că a fi copil, nu e chiar cel mai nașpa lucru. E chiar mișto.

Mhm. Închei. Mâine, Sabrina, Daniela și Teo, vă trimit premiile. Le-am împachetat. Scuze că mi-a luat o lună :)) Sunt mai înceată de fel. Voi ce mai citiți? Că eu am un chef  formidabil de citit, după ce am terminat Povestea lui Lisey, pe care o să o recenzez cât de curând. M-am apucat deja de Febra neagră și pare interesaaantă. Bine, am citit 30 de pagini, nu știu cum pare :)) Deci, ce citiți? Cum merge școala? Cursurile de înot și echitație? Meditațiile la limba chineză? Călătoriile în spațiu? ;;) Meduza vă iubește! :*
 -și cred că am mai slăbiiit! sunt atât de mândrăă!-

9 comentarii:

  1. Eu tocmai am terminat Laleaua neagră de Dumas și pot spune că mi-a plăcut mult!
    Ești foarte entuziasmată în postarea asta și nu pot să îmi dau seama dacă e de la oboseală sau din alte motive.
    Ești adorabilă! :)
    Anca pups you.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anto pups you back! :* Și mie mi-a plăcut Laleaua neagră ;;) Am citit-o acum câțiva ani :D Și legat de starea mea, nu știu nici eu. Poate de la pastele pe care le-a făcut mami, sau stresul cauzat de simulare, sau tipul ăla cu mușchi de l-am văzut acum câteva zile :)) Totul e posibil :)

      Ștergere
  2. M-ai binedispus cu postarea ta. Sa mai faci chestii de genul.
    A, ca tot vorbesti de simulari, eu mai am cam o luna si dau la romana si la mate. Daca iau putin, parintii ma omoara. Si proful meu pervers imi da un 4. Ia uite, il fac celebru.
    A, vezi ca ziua mea e pe 2 iunie. Poti sa-mi iei si mie Fight Club! :)) (btw, fratimiu a avut cartea dar a imprumutat-o si nu a mai cerut-o ce dragut)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ce frate drăguț ai! :)) Știu eu că nu o să iei puțin, că doar ai un blog. N-ai cum să iei puțin! Numai oamenii inteligenți au blog :3 Vai, ce modestă sunt! :)) Proful tău pervers e un măgar! :))

      Ștergere
    2. Pur pariu ca o sa am diaree sau scurgere de creier. O sa se rusineze si blogul de rezultatele mele.:))

      Ștergere
  3. Eu momentan m-am apucat de două cărți pe care nu am timp să le citesc, că e sesiune și trebuie să învăț încontinuu. Dar voi spune care sunt, că na, deci eu citesc așa: The night circus de Erin Morgenstern și Destine pierdute de Adina Speteanu. Abia aștept să am timp să le continui.
    Mult succes cu școala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Circul noptii e pe lista mea dinainte sa apara la noi in tara :)) Nici acum nu l-am citit. Dar o voi face. Anul asta, sper :)) Si de Destine pierdute nu am auzit, dar pare draguta din titlu ;;) Multumesc, si succes la sesiune <3

      Ștergere
  4. Te deranjeaza daca postez aici un link pentru blogul meu? Vand carti de la mai multe edituri (plus carti in engleza) si poate esti interesata de unul dintre volumele pe care le vand sau cunosti pe cineva care ar dori sa cumpere :).

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)