Ce nu găsești?

marți, 22 iulie 2014

Revin la tine, meduză!

Vai mie, lume! Am terminat! Oficial, m-am întors pe blog, pe facebook, pe twitter, mail, wordpress și tumblr și toate site-urile din lume, dar cel mai important, m-am întors la a fi eu, pentru că asta mi-a lipsit cel mai mult.


Am luat bacul. Meh. Rușinos, dar l-am luat. Se putea și mai rău, dar din nou, se putea și mult, mult mai bine. A fost prima mea criză serioasă. Și a trebuit să îmi revin rapid, pentru că urmau alte examene. Am învățat gramatică grație unei profesoare uimitoare, căreia îi mulțumesc enorm, pentru că am avut doar două luni la dispoziție să pun la punct... cam toată gramatica limbii române. (problemele sunt foarte nutritive la micul dejun)


Și da, astăzi am terminat. Aseară am avut a doua criză serioasă, dar acum sunt bine. Adică nu, sunt mai mult decât bine. Sunt în vacanță oamenilor! Bine, încă mă roade pe dinăuntru nevoia de a ști naibii dacă am intrat sau nu la facultate, dar nu mai pot să fac asta. Îmi ajunge jumătate de an de stres, panică, nesomn și epuizare fizică și psihică. Astăzi când am ieșit din examen, am început în sfârșit să plâng. Am terminat.

Ok, deci anul meu s-a terminat. Au fost doi ani într-unul singur, sau cel puțin așa s-a simțit. A fost un an al extremelor. Am avut un job pentru prima oară, btw. An al extremelor. Am învățat multe lucruri, dar cel mai important, am învățat că întotdeauna există o soluție, contează doar să nu te pierzi pe tine însuți, să știi cum să te regăsești, să te liniștești și să mergi mai departe cu capul sus.
Și da, le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, dar cel mai și cel mai mult, mamei. Pentru că #mama.

Am pierdut multe pe aici, am ratat concursuri, maratoane, lepșe și sunt în urmă cu multe chestii. Dar încep să recuperez. Mi-a fost super dor de blog, de blogosferă, de prietenii pe care mi i-am făcut pe aici și mă bucur că în sfârșit am revenit. Mai încă multe să vă povestesc, dar deocamdată, e suficient. Sunt recunoscătoare pentru tot.
 Ce mai faceți? Cum mai sunteți? Ce ați mai citit, văzut, auzit, gustat, simțit? Vacanță? Lectură? Înghețată? Iubire? Doamne, mi-ați lipsit!
Nu uitați de concurs!  (Link) Dacă nu v-ați înscris, mai aveți cam 9 zile să o faceți! Vă spun eu, că nu veți regreta! ;) Și mulțumesc că v-ați înscris atât de mulți până acum! :*

Meduza vă iubește!

14 comentarii:

  1. Bine ai revenit, Meduză! Mi-a fost dor de activitatea ta regulată pe blog!
    Felicitări pentru BAC >3

    RăspundețiȘtergere
  2. Welcome back :D Felicitări pentru că ai luat bacul! Dezastruos sau nu, având în vedere dezastrul de la bac din ultimii ani, eu zic că cel mai important e să fie luat. Ce a fost mai greu a trecut, zic eu, din experiență proprie, cel puțin în momentul ăsta mie bacul mi s-a părut cel mai nasol examen, deși acum că știu cum e, l-aș mai da o dată, dar mi se pare mai bine la facultate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai mult ne temem de necunoscut, nu? :) Mulțumesc Leo :* E bine să fiu înapoi!

      Ștergere
  3. Bun venit înapoi, felicitări pentru BAC și baftă la admitere! Deși a trecut un an, postarea ta mi-a reamintit exact cum m-m simțit eu când am scăpat de examene, a fost cel mai minunat sentiment din lume. Bucură-te de vară și ne bucurăm că te-ai întors!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am simțit ca scăpată din lesă :)) Liberă! :)) Mulțumesc :*

      Ștergere
  4. Bine ai revenit! :-* Felicitări pentru anul acesta, tu îl numești al extremelor, iar eu al reușitelor! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o corespondență, dar nu mă lasă inima nici să-l numesc, nici să nu-l numesc un an al reușitelor :* Mă bucur să aud de tine Gabi :*

      Ștergere
  5. Ce bine e să auzim veşti de la meduza! :-D
    Felicitări că ai reuşit să treci şi peste etapa asta de care cu toţii ne temem.
    Îţi ţinem pumnii să intri la facultatea dorită >:D<.

    RăspundețiȘtergere
  6. ANTO, MI-A FOST ATÂT DE DOR DE TINE!
    Mă bucur că ai terminat. Serios, felicitări pentru orice ai făcut. Mă bucur că ai ieșit vie din asta. :)
    Eu sunt într-un mare blogging slump și postez o dată la 10 ani, dar sper să-mi revin.
    Vacanță plăcută să ai! :)
    Me loves you.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ancuțaaaa! :* Și mie mi-a fost dor de tine ;;) Sunt în viață și pregătită să recenzez, să scriu, să citesc, să mă uit la seriale. Sunt pregătită :)) Mulțumesc la fel! :* me loves you back :*

      Ștergere
  7. Bine ai revenit! >:D<
    Ai primit un tag de la mine http://visepierduteintrestele.blogspot.ro/2014/07/tag-summer-in-bag-of-books.html :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Diana :* E deja făcută leapșa :* Mersi de tag :*

      Ștergere

Lasă un comentariu :)