Ce nu găsești?

vineri, 5 decembrie 2014

HOP Cadouri de crăciun

Bună, dragii mei!

Am atât de multe să vă povestesc încât nu cred că o să reușesc în acest post, tocmai de aceea mă limitez la a vă anunța că organizez un nou concurs cu premii oferite sponsorul blogului, editura LEDA imprint al Grupului Editorial Corint. După cum știți, Leda ne-a surprins plăcut cu noile apariții, iar eu sper să vă surprind în aceeași manieră cu acest concurs, întrucât premiile sunt următoarele:


Pentru a vă putea înscrie, trebuie să completați formularul raffle de mai jos:

a Rafflecopter giveaway În încercarea de a aduce la un loc cât mai multe bloguri și de a oferi cât mai multe cadouri, BIBLIOPHILE MYSTERY a propus un giveaway hop, în cadrul căruia ne-am înscris peste 20 de bloguri. Mai jos aveți o listă cu toate blogurile care organizează concursuri:

Vă urez mult succes!

67 de comentarii:

  1. Buna! Pentru mine, Leda este o editura care are carti super faine. Uite eu iti recomand una interesanta, cel putin pentru mine - Detectivii salbatici de Roberto Bolano, am primit-o cadou de ziua mea de la cel mai bun prieten.

    Si abia astept Obsidian - Jennifer L. Armentrout .....e o serie interesanta - am citit recenziile in engleza. Cartile puse ca si premiu ...uite ca nu le am si sunt interesata de ele :)

    Multumim de concurs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Alexandra! Cartea recomandată de tine, nu am citit-o, așadar îți mulțumesc! ^_^ Înseamnă că ai prieteni foarte mișto, dacă îți fac cadou cărți :) Știu ce spui în privința cărții Obsidian, de abia aștept să o citesc și eu! Mă bucur că ești interesată și încântată de premiile pe care le ofer, mult succes!

      Ștergere
  2. Recomand cu căldură seria „Altfel de îngeri” de Lili St. Crow. E o serie plină de... altceva! Și acum mi-o mai amintesc pe Dru (așa cum mi-am imaginat-o eu, bineînțeles), făcându-și meandrele cu pistolul ei îndreptat către monștrii care o urmăreau. Îți mai recomand și „Spulberă-mă” de Tahereh Mafi, dar sunt sigură că ai auzit de ea (dacă nu chiar ai și citit-o), fiind adorată de mai multe minți.
    Arată tare frumos cărțile pe care le-ai lansat drept premiu! Mulțumim pentru acest concurs drăguț! Succes tuturor! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Ilinca! Am citit atât Altfel de îngeri (doar primul volum), cât și Spulberă-mă. Mi-au plăcut ambele foarte mult, prima, fiindcă semănă puțin cu o poveste din serialul Supernatural și pentru că Dru era o dură, a doua fiindcă este intensă și pur și simplu nu o poți lăsa din mână :) Apropo, eu mi-am închipuit-o pe Dru ca Briana Evigan, mi s-a părut perfectă pentru rol :D
      Mult succes! :)

      Ștergere
  3. Probabil o să sune clișeic, dar cartea care mi-a plăcut cel mai mult de la Leda a fost Divergenteria , de fapt întreaga serie. Cel mai sigur nu este om la ora actuală care să nu fi citit sau să nu fi văzut filmul. Chiar dacă începe să devină ușor comercială, tot rămâne una dintre cărțile mele preferate...
    Doar a fost printre primele cărți citite de mine.
    De la această editură iubesc și seria Instrumente Mortale, dar tot Divergent rămâne pe podium.
    Mulțumesc pentru concurs! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sună deloc clișeic. Mi-a plăcut divergent atât de mult, încât aș fi vorbit non-stop despre carte, cu oricine, îndemnându-l să o citească. Problema cu comercialul este că acesta ține mai mult de film decât de carte, iar în film se pierd din vedere unele amănunte pe care noi le-am regăsit în carte, deci noi suntem foarte câștigați ^_^ Mult succes!

      Ștergere
  4. Cartea preferata de la editura Leda, la momentul actual, este Imbratisari la Paris. Este perfecta: personaje interesante, aventura, iubire, zici ca este un film.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drăguuț :) Eu încă nu am citit-o, dar am văzut la Gaudeamus cât de drăguț arată, așa că aș vrea să mi le iau și eu :) Mă bucur că te-a încântat atât de mult! Succes!

      Ștergere
    2. Iti recomand seria "Instrumente Mortale" de Cassandra Clare.Dupa mine,e absolut superba.Ador stilul in care scriitoarea prezinta cadrul in care se desfasoara actiunea si ,desigur...Jace ❤ (bunaciune la orizoont :))) )

      Ștergere
  5. Yey ^^ De la Leda... Sa vedem... Primul-lucru-care-mi-vine-imediat-in-minte: JURNALELE VAMPIRILOR #notobsessed =D Dar am sa-ti recomand seria Eve. ^^
    See ya xx
    - D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. #notobsessedatall Sigur, sigur :)) Mi-au plăcut și mie, mai ales că le-am citit într-o perioadă în care toate cărțile mi se păreau superbe :)) Am citit recent ultimul volum și a fost super meh, dar asta e, nu mă pot despărți de serie, cumva, ajung să citesc toate cărțile noi apărute :) Am citit și Eve, cele două volume apărute la noi :D Succes!

      Ștergere
  6. Buna :) Imi plac foarte mult cartile de la editura Leda.Eu iti recomand seria Instrumente mortale,chiar daca probabil le-ai citit,sunt cartile mele preferate.
    Multumim mult de concurs,premiile sunt super <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei :) Am citit doar primul volum și, deși Clary m-a enervat teribil, îmi doresc să recitesc și celelalte volume :) Succes!

      Ștergere
  7. Buna. Multumim enorm de mult pentru concurs. Cartea mea preferat este Iubire montruoasa si ti-o recomand din totul sufletul <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Deea! :* Cu mare plăcere, mă bucur că premiile sunt apreciate. Nu am auzit de Iubire monstuoasă, dar titlul sună bestial. Mă și pun pe căutat detalii! Te pup, succes!

      Ștergere
  8. Multumim de concurs! Seria Academia Vampirilor este una din cele mai bune serii de la Leda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi hi, așa este :) Mi s-a părut o serie minunată! Succes!

      Ștergere
  9. Îți recomand din tot sufletul cartea lui Carol Topolski, „Iubire monstruoasă”. E o carte ce mi-a rămas în inimă și acum. Mulțumim pentru concurs, mulțumesc că ai trecut și pe la mine! Aș fi foarte fericit dacă aș putea citi cartea Veronicăi Roth, „Experiment”!
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drăguț, deja sunt super curioasă în privința acestei cărți :) Mă bucur că îți plac cărțile pe care le am de oferit. Succes și ție!

      Ștergere
  10. Iti recomand "Nopti de patima" de JR Ward si "La jumatatea drumului spre mormant" de Jeanine Frost! Doua carti superbe! <3

    Multumim pentru concurs!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deși am fost super încântată când au apărut, nu am reușit să le citesc până acum. Sper să îmi fac timp, poate în vară să citesc măcar o parte din cărțile trecute pe listă :) Mult Succes!

      Ștergere
  11. De fapt recomand o serie, intrumente mortale, mi le-am dorit mult si am reusitsa le cumpar pe toate, m-a fascinat atmosfera, personajele..desi ai spune ca sunt cam mare sa-mi placa basmele

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Momentan dețin doar volumul 1, dar sper să reușesc și eu să le achiziționez și să le cumpăr :) Succes!

      Ștergere
  12. Răspunsuri
    1. Mulțumesc, urmează să citesc și eu celelalte volume :D Succes!

      Ștergere
  13. de la editura Leda, iti recomand Academia Vampirilor si Georgina Kincaid. ambele serii sunt superbe, mie mi-au placut extrem de mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Georgina Kinkaid n-am ajuns să o citesc, dar sunt prea multe semne care indică spre ea, așa că o să mă apuc de cărți curând, ca să nu sfidez soarta :D Succes!

      Ștergere
  14. De la editura Leda iti recomand sa citesti "Cele treisprezece motive", iar cartea mea preferata de la aceasta editura este "Jane Eyre".

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim pt concursul acesta dragutz si volumele mele preferate sunt Jurnalele Vampirilor .Cred ca ai auzit de ele cu siguranta dar merita citite .au un farmec aparte .Pe mine m-au fascinat dar acum depinde de gusturile fiecaruia :*:*

    RăspundețiȘtergere
  16. EDITURA LEDA???? Este printre preferatele mele si sa fiu sincera am aproape toate cartile fantasy care au aparut. Iti pot recomanda multe dar preferata mea este DIVERGENT. O iubesc si multumesc din suflet editurii Leda ca a scos toata seria. Astept cu nerabdare si continuarea celorlalte serii ;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Leda, are multe carti frumoase...mare pacat ca scoate serii care raman in "aer" la ei.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna,nu stiu daca ai citit,dar eu iti recomand "Misterul gradinii toscane" de Mark Mills,cartea e superba,mai ales daca esti o fana inraita a crimelor.
    Si multumim pentru succes.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cartea mea preferata de la Leda este "Spulbera-ma" de Tahereh Mafi. E prea frumoasa cartea, pacat ca a aparut doar primul volum din serie in roamana...

    RăspundețiȘtergere
  20. Cartea preferata de la Leda este Orasul Oaselor...

    RăspundețiȘtergere
  21. Cartea mea preferata este Spulbera-ma de Tahereh Mafi.

    RăspundețiȘtergere
  22. De la Leda recomand: "Instrumente mortale" si "Fetele Gallagher". Sunt cele mai minunate serii pe care le-am citit.

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumim pentru concurs!
    Recomand Academia Vampirilor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumim pentru concurs. De la editura Leda mi-au placut cel mai mult volumele Veronicai Roth, Divergent si Insurgent, ideea seriei, modul in care este vazuta lumea intr-un viitor posibil. Acum imi doresc din tot sufletul sa citesc si Experiment, sa vad cum se termina povestea lui Tris.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a placut si primul volum din seria Instrumente mortale (Orasul oaselor), dar nu atat de mult ca Divergent si Insurgent. Si oricum, am ramas in urma cu seria, am doar prima carte din acea serie.

      Ștergere
  25. Cartile mele preferate de la Leda sunt Divergent si Insurgent de Veronica Roth.Recomand si Spulbera-ma de Tahereh Mafi.

    RăspundețiȘtergere
  26. Sper sa nu scriu un comentariu prea mare. Cred ca tocmai m-ai inspirat pentru o postare cu intrebarea asta.
    Pai, in primul rand ti-as recomanda clasici: Jane Austen, Oscar Wilde si cam tot ce se poate, pentru ca sunt chiar foarte buni.
    Seria Divergent, orice scris de Veronica Roth dar cum doar asta e scoasa, you know what I mean.
    Orice scris de Miss Clare, femeia asta poate sa faca orice poveste incredibila prin stilul ei de scriere, magnific.
    Tahereh Mafi, dupa ce am citit trilogia trebuie neaparat sa-i facem pe cei de la Leda sa o continue, volumele devin din ce in ce mai bune.
    Si ar mai fi Saga lui Darren Shan, nu stiu daca e asa populara, dar mie seria mi s-a parut foarte buna, din nou trebuie sa facem cumva le publice si pe celelalte.
    Si sunt sigura ca mai sunt o multime de carti la care n-am ajuns inca, si doar astea imi vin in minte acum.
    Spor la citit si succes la facultate :*:*

    RăspundețiȘtergere
  27. Pai din ce am citit eu dela editura leda ți-aș recomanda seria divergent si instrumente mortale...eu am citit primele trei volume si m-a cucerit:-)

    RăspundețiȘtergere
  28. Iti recomand - desi probabil ai citit deja - "Alegerea" de Kiera Cass, pentru ca e o distopie care are ceva magic *probabil aerul de la curte, rochiile minunate dupa care tanjeste in sinea ei cam orice fata siiii printul genial :))*.

    RăspundețiȘtergere
  29. Sunt atatea carti superbe la editura Leda incat nici nu stiu care sa ti-o recomand :)) Chiar mi-ar placea sa iti vorbesc despre o carte pe care nu ai citit-o, doar ca sunt sigura ca le-ai citit pe cele pe care le-am citit si eu. Totusi, am sa iti recomand cartea "Vanzatorul de trecuturi" de Jose Eduardo Aq.
    Multumim pentru concurs si sarbatori fericite :)

    RăspundețiȘtergere
  30. Toate cartile din seria "Academia Vampirilor".

    RăspundețiȘtergere
  31. Iti recomand "Spulbera-ma" de Tahereh Mafi desi probabil ai citit-o

    RăspundețiȘtergere
  32. Obsidian - Jennifer L. Armentrout e absolut geniala seria
    gfc mirela

    RăspundețiȘtergere
  33. Hey, am o leapșă pentru tine: http://oaia-fantastica.blogspot.ro/2014/12/problemele-cititorilor.html

    RăspundețiȘtergere
  34. Cartea mea preferata de la editura leda este iubire monstruasa de Carol Topolski. O lectura minunata !

    RăspundețiȘtergere
  35. Cartile mele preferate de la Leda sunt Divergent si Insurgent de Veronica Roth de aceea vreau sa castig si al 3-lea volum :)).

    RăspundețiȘtergere
  36. Seria „Instrumente Mortale” de Cassandra Clare, cu siguranță e cea mai bună. O ador pur și simplu, scriitoarea e pur și simplu genială.

    RăspundețiȘtergere
  37. Dupa parerea mea , Leda e una dintre cele mai tari edituri.Ador toate sriile acestei edituri , dar una singura mi-a ajuns la inima:trilogia "Fortele raului absolut" de Kelley Armstrong .Poate pentru ca a fost prima carte de acest gen pe care am citit-o(ma refer la volumul 1 ," Invocarea ") , poate pentru ca a fost un premiu de la scoala sau poate pentru ca am stat o zi in casa , vara , doar ca sa citesc aceste 3 volume.Totusi , am asteptat cu sufletul la gura ca "Orasul sufletelor pierdute "sa apara si la noi deoarece seria" Instrumente mortale " m-a captivat.Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  38. De la editura Leda seria "Cele noua vieti ale lui Chloe King" :)

    RăspundețiȘtergere
  39. Seria Divergent de Veronica Roth, cu siguranta! <3

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu am adorat si inca ador "Academia Vampirilor" e clar seria mea preferata cu vampiri din momentul de fata! <3 si cred ca va fi mereu. Dar si seria "Divergent" si multe ,multe altele ar trebui sa fac o lista. :))
    Multumim mult pentru concurs! ^^
    Sarbatori frumoase si pline de carti tuturor ! <3

    RăspundețiȘtergere
  41. In sfarsit a aparut ultimul volum din Divergent in Ro.:)) Ma temeam ca nu se va mai publica si la noi, de doi ani si ceva astept cu nerabdare cartea asta si voila..o adevarata surpriza la fel si concursul asta..^^
    Si ca raspuns la intrebare, o sa aleg seria Georgina Kincaid de Richelle Mead.

    RăspundețiȘtergere
  42. Mie mi-a placut mult trilogia Divergent, iar dintre cartile lor mai putin cunoscute, Magazinul magic de jucarii

    RăspundețiȘtergere
  43. Mie chiar mi-a placut Divergent si am vorbit zile in sir despre ea si probabil as mai vorbi daca as avea cu cine.

    RăspundețiȘtergere
  44. Cartea preferată de la editura Leda este „Spulberă-mă”.

    RăspundețiȘtergere
  45. Seria Divergent, abia astept sa citesc si ultima carte!

    RăspundețiȘtergere
  46. De la Editura Leda cel mai mult mi-a placut Divergent si Insurgent si le recomand cu mare drag

    RăspundețiȘtergere
  47. Recomand cartea: ” Orașul sufletelor pierdute”.

    RăspundețiȘtergere
  48. Imi plac foarte multe carti de la Leda, insa am o mare problema cu aceasta editura, cam are prostul obicei sa inceapa o serie si sa nu o mai termine sau sa publice cartile la perioade foarte mari. Dac ar fi sa reconand as alege Micutele mincinoase, Divergent, seria Vrajitor si vrajitoare si multe altele. De asemenea, imi plac si cartile lui Bernard Malamud pe care le-au scos :D

    RăspundețiȘtergere
  49. Iti recomand Obsidian de Jennifer L. Armentrout.

    RăspundețiȘtergere
  50. Editura Leda are toate cărțile pe placul meu O.O
    Seria Instrumente Mortale o ador ♥
    Și seria Dispozitive Infernale, Academia Vampirilor

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)