Ce nu găsești?

marți, 16 iunie 2015

Prin ochi de voluntar #1


Metalhead Meeting 2015


       Acum, după ce am dormit două zile, pot să spun clar și răspicat că Metalhead Meeting a fost cel mai șmecher festival de metal și printre cele mai mișto evenimente la care am participat în calitate de voluntar. Adică, nu mă înțelegeți greșit, din fiecare eveniment la care am fost -și am fost la destul de multe-, am învățat câte ceva, dar MH a fost un pic mai mult.


       Energia, oamenii, pletoșii, head banging-ul, brățările, bocancii, tricourile șmechere făcute franjuri, bere și jack, rock, metal, black, trash cât cuprinde, toate astea au făcut ca praful, căldura insuportabilă și munca propriu zisă să pară aproape nimic. 


      
        Am fost la festival prin intermediul Eventhor-ului, organizație din care fac parte, fiind repartizată în calitate de voluntar, în echipa de merch. Am lucrat alături de băieții de la Niche Records la merchendise, adică am vândut tricouri și CD-uri și viniluri și chestii. N-am împăturit atâtea tricouri în viața mea și de acum încolo promit solemn că o să am grijă ca hainele mele să fie așezate frumos în dulap, dar să vă spun de ce a fost atât de fain. În 3 zile am aflat de vreo 50 de formații rock șmechere de care nu auzisem niciodată, am interacționat cu toți pletoșii cumpărători, am stalkerit câțiva, am făcut poze și am făcut totul cu drag. Cortul nostru a fost amplasat lângă scena mică, așa că am fost trash-uită bine de către trupele care au cântat la pauză, dar a fost fain. Prea fain!Atât de fain încât îmi doresc ca Metalhead Meeting să mai fi durat câteva zile. O săptămână, dacă se poate.


Noi și fanii noștri de la Damage Case :)
     
        La sfârșitul zilei, în ciuda oboselii, a statului în picioare, a căldurii care te leșina, am ajutat și am vorbit cu oamenii așa cum aș vrea eu să fiu tratată și nu am niciun regret, deși am avut și experiențe mai puțin plăcute, care nu-și aveau locul. Oricum, ideea e că aș face asta din nou: pentru muzică, pentru oameni, pentru mine, iar experiențele negative n-au făcut decât să mă ambiționeze să comunic mai bine, să îmi păstrez atitudinea veselă și să nu las oboseala să mă oprească din a mă simți bine.

      Concluzia: Ne vedem la MetalheadMeeting 2016. \m/

Un comentariu:

  1. La anu, promit că nu-l mai ratez! :)) Sună super, mai mult ca sigur te-ai distrat - bere, metal și pletoși (ce ai putea vrea mai mult)?

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)