Ce nu găsești?

luni, 25 aprilie 2016

Castigator Atractia de Sylvia Day

      Târziu? Cam târziu, mon cher. 11:11. Măcar sunt punctuală... într-o altă dimensiune. M-am uitat la un film pe care voiam să îl văd de când am citit cartea, care m-a impresionat foarte tare, Cazul Pelican. Era prima carte a lui John Grisham pe care o citeam, împrumutată de la bibliotecă, de pe un raft exclusivist la care puțini aveau acces. Filmul este genial, avându-i în rolurile principale pe Denzel Washinghton și Julia Roberts. Vi-l recomand, este printre cele mai bune filme văzute de mine.


     
      Fiindcă v-am plictisit destul, a venit timpul să anunț câștigătorul volumului Atracția de Sylvia Day. Sigur, aș putea să spun direct cine este, dar nici eu nu știu încă în acest moment. O să îl aleagă Rafflecopter pentru mine în câteva minute, după ce verific dacă au fost îndeplinite cerințele.




Felicitări! Iepurașul vine cu ceva drăguț pentru tine. Te voi contacta eu în curând. Vă mulțumesc tuturor că v-ați înscris! 



2 comentarii:

  1. Nu trebuia sa intru pe blogul tau! Iar mi-ai trezit curiozitatea pentru o carte pe care cine stie cand voi avea timp sa o citesc! :(

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)