Ce nu găsești?

miercuri, 5 septembrie 2012

Top 5 cele mai bune seriale *

Incepeeem cuuu..BAM!
 1.House MD. Este unul dintre cele mai bune seriale cu si despre medicina (poate cel mai bun). Gregory House este un geniu in medicina, conducand departamentul de diagnosticare, care se ocupa cu cele mai dificile si interesante cazuri. Totodata, pe cat de bun doctor este, pe atat de egoist, ironic, increzut si drogat este, certandu-se cu oricine, caci nu toata lumea accepta adevarul asa cum este.


2. Supernatural. Spune povestea a 2 frati, care ucid creaturile Intunericului. Cei 2 frati, Dean si Sam Winchester au parte de tot felul de aventuri in Lumea Intunericului, murind si inviind, mergand in Rai, in Iad, si chiar in Purgatoriu. Serialul sfideaza orice regula, asa ca te poti astepta la orice. Esti mort si  devenit fantoma? Nooo problem! Cat ai zice Winchester, poti invia la loc. Esti in Iad si nu ai nici o cale de scapare? Don't worry, cineva te va scoate de acolo, si va fii ori un inger, ori un demon. Esti posedat de un demon? Pai n-ai decat sa Keep calm and Exorcizamus te, omnis imundus spiritus... :)


3. Dexter. Dexter Morgan este un tip obisnuit ce lucreaza la departamentul de omucideri Miami, ca si analizator de sange. Dar el duce o viata dubla: In timp ce ziua analizeaza sange, noaptea este un asasin ce ucide criminalii. Este ca un fel de supererou, neluand in seama faptul ca ucide. :-?.


4. Chuck. Prezinta povestea unui tip ce lucreaza la BuyMore, un magazin de electronice. Dintr-o intamplare, Chuck ajunge sa-si descarce Intersectul in creier, si devine noul proiect secret al CIA. El are acum date despre arme, teroristi si oamenii periculosi, practic toate datele CIA, si va participa la misiuni, alaturi de Sarah Walker de care se va indragosti, si Casey, un tip dur, dar extrem de amuzant (fara sa vrea de fapt :D )



5. Rookie Blue. Este povestea a unor ofiteri care termina Academia de politie si sunt repartizati la Sectia 15, unde vor afla ce isneamna viata de politist, si vor invata sa-i protejeze pe cei din jur.


* Steluta din titlu: Stiu ca probabil nu-s astea cele mai ultra smechere seriale, doar ca uite care-i faza cu steluta: Top 5 cele mai bune seriale... (Drums)...din punctul MEU de vedere, asa ca, desigur ca accept sugestii, dar asta-i topul meu, si Shut your cakehole! ^_^.
Alte seriale bunicele ar fi: Anatomia lui Grey, Lost, Prison Break (care e foarte bun, dar mi-e lene sa-l mai scriu sus, ca e tarziu), Jurnalele vampirilor (un pic, nu aruncati cu rosii >:p), CSI Miami, True Blood (Nu m-am uitat, dar au spus altii ca e bun), Awkward, Mesaje de dincolo, si deocamdata, atat! Noapte buna, va pupa Meduza :)





                                            


4 comentarii:

  1. Oooow, şi unde-i American Horror Story? Uită-teeee O.o Daa, da, mă comport ca o obsedată, ştiu :)) O să-ncep şi eu să mă uit la Doctor House (îl încurc cu DR Phill şi DR Who, nu ştiu de ce :]]) şi la Supernatural, după ce termin TVD :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooook..(shame on me, I know) dar..:D nu am auzit de serial pana acum. DAR stai, nu arunca cu rosii inca, acum caut :D Si faza cu obsedata :)) Pai nu m-ai vazut pe mine cand citesc Academia Vampirilor, sau Casa Noptii, sau Jocurile foamei, sau..orice carte care-mi place :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buuun bun bun. Pare interesant. Si-ti fac aici, (blogul ne este martor) ca o sa ma uit, de indata ce termin cu Ergo Proxi, Rookie Blue, si in plus, in octombrie incepe TVD sez 4, si Supernatural sez 8 :D Si Dexter sezonul 7 :)) Someone's busy :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'm a total idiot. Sorry. Deci, rectific: Iti fac aici promisiunea* :)) aparent, mi s-a facut atat de foame, incat am uitat nu o litera doua, ci intreg cuvantul :D

      Ștergere

Lasă un comentariu :)