Ce nu găsești?

miercuri, 6 martie 2013

O-o much more :) +anunturi*

CA sa va iau ochii :D Concurs pe blogul lui Yuki: AICI!!!

Am comis-o din nou :D De fapt, nu din nou. Doar am comis-o. Imi vine sa sar ca o nebuna, dar behave! Asa facem! DE CE simt nevoia sa ma urc pe pereti si sa urlu cat ma tin plamanii? (si ma tin mult!) Pai cum de ce? De fericire! Am prins o reducere la Dispozitive infernale volumul 1 si 2, si am dat comanda. Si desi am fonduri, s-ar putea ca mama sa nu fie atat de incantata :)) Dar i-o servesc pe aia cu: tu nu faceai la fel? cand erai tanara si cumparai o gramada de carti, lunar? bla bla bla. O sa fie bine :))

Acum am alta teama. Daca nu mai ajung cartile? Adica daca se incurca comanda si nu mi le pot aduce, sau pur si simplu nu stiu, face masina pana, sau ceva??? Exista fobia asta? Stai numa'. Exista bibliofobia, dar e altceva, spune google. As putea sa denumesc chestiuta asta, librophobia. Merge, nu? :D Oricum.Simt ca o sa trancanesc adupra acestui subiect, asa ca inchei acum. OMG OMG! O sa citesc DI! Gata, ACUM inchei :D
Am terminat Insurgent si nu-mi vine sa fac recenzia pentru ca nu stiu. Sunt asa, inca sub efectul 'simularii', adica al cartii. Faza de la final m-a lasat KO. Am de gand sa recitesc Divergent. Si apoi iar Insurgent. Dar nu acum. In urmatoarele luni :D

E ziua Clarei . Multi ani traiasca, nu e ziua noastra! Nu, glumesc. Dar la multi ani, si la multe carti Clara :*

Ma duc in patul meu. End of discussion!



bitches can't handle Bo$$' swagger. Cand facem Harlem Shake-ul? :))


Nici macar o bucatica din intreaga ciocolata pe care am mancat-o :)

Si inca ceva :D Cum vi se pare coperta de mai jos? Mie imi place mult de tot, tocmai de aceea m-am inscris la un concurs, la care va sugerez sa va inscrieti si voi, fiindca are ca premiu aceasta carte in format paperback :) AICI!!! pe mythical books :)

21 de comentarii:

  1. Asa face si mama cand vede un aviz de la posta pentru mine:)) Mothers...Anyway:D Spor la citit*evil grin*. De abia astept sa citesc si eu seria, mai ales ca incurand apare si ultima carte. Mai doua saptamani cred O.o

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari!!! Si lectura placuta cand or veni. Ah si nu pot sa inteleg de ce atata comentat. Si la mine face la fel, dar nu e ca si cum as da banii pe lucruri inutile. Sunt CARTI!!! ^_^

    Si la multi ani Clara. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact! Asa spun si eu. Nu e ca si cum mi-as cumpara bomboane, sau ciocolata, sau jeleuri =p~ :)) Sunt CARTI! :*

      Ștergere
  3. Spor la citit! Stiu cum te simti dupa Insurgent. Eu am terminat cartea in vacanta si nu pot sa cred ca va trebui sa astept UN AN pentru a afla continuarea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pai nici nu mai stiu cand apare. Si in plsu, cat o sa ma idureze pana o publica si la noi... O gramada de timp. Cred ca apare filmul AV pana atunci :))

      Ștergere
    2. zici ca ma alearga cineva :)) plus*, mai dureze*

      Ștergere
  4. Lectură plăcută !
    Stai liniștită că vor ajunge BINE și REPEDE :)) . De ceea ce ți-e frică nu scapi deci gândește pozitiv !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit prin mail confirmarea comenzii. Ma simt ceva mai linistita :D Multumesc :*

      Ștergere
  5. Întreab-o dacă preferă să dai banii pe țigări și droguri. Eu așa fac și funcționează întotdeauna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Tocmai mi-a spus, de buna voie, ca pana sa i se deterioreze vederea facea exact ca mine, adica dadea toti banii pe carti. Am obtinut ce am avut nevoie :))

      Ștergere
  6. Oww! :x Furelise.. nu știu ce să zic.. E așa drăguț din partea ta că ai menționat despre ziua mea în postare! ^^ Mulțumesc mult de tot! :* :* :*
    Eu mi le-am luat de Crăciun. :) Acum citesc Instrumente mortale, și apoi mă apuc și de ele. Am auzit că sunt infernale! :))
    Încă o dată, mulțumesc! Ești o dulce! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt dulce de la ciocolata :)) :* Te pup Clara, fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca! :*

      Ștergere
  7. Ohh scumpa de tine. Si eu astept o carte de cand lumea..dar curierul ala cred ca are pica pe mine..imi doresc din toata inima sa vina zilele astea.
    Coperta aia e geniala, e asa pe stilul meu :> .
    Si la multi ani Clara ! >;d<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curierul ala s-o fi ratacit :)) Stiu cum e cand astepti o carte si nu mai vrea sa vina o data! :))

      Ștergere
  8. Asa's toate mamele, draga:)) Doar ca eu il am pe tata sa-mi ia apararea, el era cu cititu' cand era tanar:)) Ce sa-i faci, mai sunt si fetita lu' taticu':))
    Nu-ti face griji tuuuu, o sa ajunga zapaucul ala cu coletul repedee, ca de nu aliniez planetele, fac o incantatie voodoo si il omor cu un papuc roooz x.x :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia cu papucul ma sperie teribil :)) Sper sa ajunga, mama lui! La mine amandoi citesc, sau cel putin, citeau. Acum tata nu mai are timp, iar mama nu mai vede atat de bine. Ghici cine a ramas cu dita biblioteca, doar pentru ea? ;;) indiciu: incepe cu "E" si se termina cu "U" :))

      Ștergere
  9. Lectură plăcută! :)
    Vai, sunt singuraaa persoană din univers care nu are deloc chef să dea banii pe DI? *moment de singurătate*
    Așa, finally, ți-am descoperit blogul. :)
    Ăă... eu dacă mai comand vreo carte, mama o să mă TAIE. Cu foarfeca.
    8 martie frumoos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Celebra Anca imi cauta blogul? *blushing here* :D Probabil ca da, esti. Am fost 2 persoane pana acum, dar acum esti single. Asa ca pune mana si cumpara-ti cartile astea! :)) De fapt nu, nu inca. Ma tin de capul tau sa le cumperi dupa ce le citesc, ca sa am mmotiv bun :>

      Ștergere

Lasă un comentariu :)