Ce nu găsești?

luni, 3 iunie 2013

1.06.'13

Zile perfecte? Există, dar îs mai rare. Și totuși, unu iunie, intră oficial în istorie, ca fiind cea mai mișto zi a anului ăsta ce poartă amprenta ghinionului. Sâmbătă am fost la Bookfest. Nu mă obosesc să spun ce e ăla, sunt sigură că tot poporul bloguist știe :)
e târg de carte bre! some sort of Reader's Heaven

A fost bestial. Parcă eram un pește care stătuse pe uscat mult timp, și s-a văzut dintr-o dată în apă :D Nu știam încotro să o iau, și unde să mă mai uit. Asta până să mă întâlnesc cu o tipă drăguță care ne-a întrebat dacă vrem să participăm la vânătoarea de comori. A fost super fun, am alergat ca o disperată, și nu-mi pare rău că mi-am pierdut pulovărul, pe care l-am regăsit o oră mai târziu la standul editurii All. Sărumâna celui care mi l-a găsit și Adinei, că ea l-a văzut :D Șiiiii. Țin să le transmit scuzele mele, tuturor celor pe care i-am împins, și peste care am dat, în goana aia nebună. Scuzeeee!
 <-Oh, and this is Rareș. Rareș and his girlfriend- :))

This is Ady. And she makes us all happy :) 

Cum să spun.. mi-am luat vreo gramadă de cărți, și deși mi-am cheltuit toți banii, nu regret a naibii să fiu, nimic! A fost o zi mișto tare :)
Scuzați mocuțele :D Mai cu seamă mocuța mea, că Ady iese bine în practic toaaate pozele. TACI! Că așa e! 


O să vă arăt titlurile noi într-un post, în curând. Și cum să spun, doamna Loredana Tudor mi-a oferit sponsorizare de la Libris. Săru'mâna mult, ați bucurat tare un suflet de copil :)

Per total, zi foarte mișto, și, ca de încheiere. Sunt logodită. :)) E o glumă, desigur, dar inel tot am :)) inel șmecher care își schimbă culoarea :)

neprețuitule <3 Mersi pentru cadou Găbiţule :*

Vă pup și vă iubesc din suflețel! <3

9 comentarii:

  1. Si eu am fost la Bookfest si da, mi-am luat o gramada de carti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. 2 și bune. Ce contează numărul. Senzația aia de a fii printre mii de cărți e incomaparabilă :)

      Ștergere
  3. Bună! Te-am nominalizat pentru Versatile Blogger Award pe blogul meu http://puredecember.blogspot.ro/2013/06/versatile-blogger-award.html <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce drăguuuuţ! Încă mai plâng că nu am mers şi eu la Bookfest, dar mna, trag nădejde că la anul sigur am să merg. :D
    Vreau să văd lista aia cu cărţi! :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău că n-ai putut veni :* Poate la târgul din toamnă reușești :D :* O să postez și cărțile :)) Nu rezist prea mult :D

      Ștergere

Lasă un comentariu :)