Ce nu găsești?

sâmbătă, 30 august 2014

Susținem lectura!

Când am spus că sunt pregătită să mut munți, nu am vrut să spun la propriu. Nu sunt atât de puternică. Dar am norocul să am niște prieteni minunați cu idei frumoase, care lansează provocări la care nu pot să răspund decât afirmativ.

Bună!

Am lăsat Tag-ul Behind the blog și Madness-ul, pentru această postare, dar promit că le voi posta și pe acelea cât de repede.
Motivul pentru care postez este să îmi anunț implicarea în proiectul inițiat de Lissa, Pagini cu suflet pentru fiecare. Vă voi lăsa la final link-urile cu tot ce este nevoie și în continuare voi explica în ce constă proiectul.

Scrisoarea domnului Tudor Chirilă a pornit totul. Lissa, împreună cu Sayuki au inițiat acest proiect încrezătoare într-o lume mai bună, crezând în șansele lor de a schimba această țară. Vrem cu toții o țară mai curată, mai deschisă la minte, mai culturalizată. Am decis să mă implic pentru că și eu vreau acest lucru. Și eu m-am săturat de nedreptate, de mizerie și nesimțire. Putem face o schimbare. Cu pași mici, putem transforma această lume în care trăim, în una mai bună!

Cu o floare nu se face primăvară, dar până acum suntem 12 flori.
Lissa (Lissa's corner) și Sayuki (Sayuki's blog), inițiatoarele.
Anddeea
In love with books
Riot! Books
Cioburi de Vise
Yuki Black's Library
Fantasy Books
Simona's secrets from books
A mystic world
Fangirl zone
Și acum, și Meduza blândă

Lansăm un mesaj pentru toți cei care vor să aducă o schimbare în această țară, cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Toți cei care vor să se implice, pot răspunde afirmativ acestei postări, sau pot trimite mail la adresa Lisei, amy.rockgirl@yahoo.com sau să ne contacteze pe pagina de facebook a proiectului (link mai jos)

Fetele au realizat deja afișul, cel de mai sus cu dinozaurul și semnele de carte:

Și mai jos, link-urile pentru a afla mai multe detalii:
Postarea inițială
Pagini cu suflet pentru fiecare  (Pagina de Facebook a proiectului)
Avem și un grup de Facebook în care veți fi acceptați de îndată ce vă anunțați implicarea în proiect.

Vrem și putem să schimbăm țara în care trăim. Vrem să ne facem prieteni și să devenim mai buni! Dinozaurii NU citeau, și uite ce li s-a întâmplat! 









4 comentarii:

Lasă un comentariu :)