Ce nu găsești?

miercuri, 27 august 2014

Vacanță #4

Bunăă! M-am întors și deja am început să recuperez cu comentariile pe blogurile voastre. Am observat că s-au întâmplat multe cât timp am fost plecată, dar cel mai mult mă bucur pentru noile bloguri pe care le-am descoperit (sau ele m-au descoperit pe mine) și mi-am făcut astfel noi prieteni :D

Vacanța mea a fost foarte mișto. Am stat 10 zile fără internet, televizor, radio și telefon, complet deconectată. Am fost întâi în Vama Veche, un loc extrem de interesant, unde plănuiesc să merg și la anul. Primele trei zile le-am petrecut printre vamaioți și am fost fascinată de oamenii ăștia nebuni ^_^ -nu am poze aici, din păcate. (Dar am stat la cazare pe Strada Meduzei, cât de tare e asta???)

 În poza de mai sus este mâncarea specific bulgărească pe care am mâncat-o după ce am vizitat Grădina reginei Maria din Balcic :) Superb loc, apropo. Grădina, adică. Multe flori și frunze și pietre. inimă. Mai ales, un fel de căsuță din lemn și din piatră de care m-am îndrăgostit. O am printre poze, dar nu știu exact pe unde. Dacă vreodată voi scrie o carte (când), locul acela îmi va servi drept inspirație.


După ce ne-am făcut damblaua cu Vama, am plecat spre Tulcea și de acolo am luat Vaporul spre Crișan (de unde am mers cu alt vaporaș până la Mila 23. Și asta nu e tot! De acolo am închiriat o barcă cu vâsle și am mers pe un canal al Sulinei, unde am instalat cortul). Mai jos sunt eu. Mhi hi hi. Citind (și mâncând). Bine că am fost inspirată să-mi iau două cărți, în loc de una.



 Așa cum îi spuneam lui Alex zilele trecute, am avut ocazia să văd păsările Deltei îndeaproape. Nici nu vă imaginați ce mari sunt pelicanii și măcar și pescărușii! Am adorat Delta încă de anul trecut, când am întâlnit-o prima oară, iar acum, am găsit-o la fel de fascinantă și de uimitoare.


 Pozele cu răsăritul, cele trei, sunt făcute mine (Nu e nevoie de flori, mulțumesc ;;) ) sunt foarte încântată că mi-au ieșit, mai ales că eu nu mă pricep la făcut poze.


A fost foarte bine să uit de tot pentru un timp, să mă relaxez complet. Aveam nevoie de vacanța asta, iar acum m-am întors pregătită să mut munți ^_^

Voi ce ați mai făcut? Lissa, am văzut ceva interesant pe blogul tău, trebuie să citesc cu mai de-amănuntul. Și mulțumesc de tag-uri tuturor! Am făcut deja „Behind the blog” și urmează cea cu madness-ul :)) Pufuleț, Victoria, Madeline, Denise C, ăăă, Mich, Ștefi, și nu mai știu, scuze :)) Mulțumesc tuturor :*

Meduza vă iubește :*


11 comentarii:

  1. Bun venit înapoi! Pare că te-ai distrat bine și că ai văzut niște locuri osăm. Și mie îmi plac vacanțele în care te deconectezi, dar mereu mi-era dor de blog așa că anul acesta am trișat și am intrat pe net și de la mare :D
    Pozele tale sunt superbe, eu cred că te pricepi :) Iar faza cu Strada Meduzei a fost genială :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc Ghanda! E bine să fii acasă :) Un pic de trișat nu strică, nu spun la nimeni, promit :)) Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate pozele sunt superbe, îmi place tare mult postarea aceasta! Ai vizitate niște locuri superbe și, din ce ai povestit tu, cu siguranță aș vrea și eu să le văd. Mă bucur că ai revenit, Meduză! Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bun venit inapoi, meduzaaa! Se pare ca te-ai distrat pe cinste. Asemenea veri sa tot ai :3

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu intrând pe blogușorul meu *A postat Meduzaaaa, deci a revenit”, intru pe blogușorul tău, *Hihih, de-abia aștept să îi spun de proiect*. Îți citesc postarea și văd că menționezi de mine la sârșit. Hip hip uraaa! :3 Măi, am găsit o idee mult mai benefică și mai ușor de pus în practică. Nu am mail-ul tău, dar cred că te pun în grupul de pe Facebook :3 Am nevoie de ajutorul tău, putem vorbii pe Facebook? :o3 Mă bucur așa de tare că ai avut o vară osăm :3

    RăspundețiȘtergere
  6. Welcome back,Furelise,mi-a fost tare dor de tine! Chir ai avut parte de o vacanță superbă,dar sincer,eu nu aș fi rezistat 10 zile fără radio,televizor și alea alea O.O .You're a real champ.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne bucurăm să citim rândurile acestea şi să vedem poze atât de frumoase :-D.
    După tot stresul de care ai avut parte, o vacanţă a mers direct la suflet!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de superb! Chiar ai avut o vacanta de neuitat! Si ma bucur ca te-ai intors, blogosfera a fost cam singuratica fara tine pe aici >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine ai venit! (ma bucur ca ai revenit :)) )
    Is asa faine pozele, ce camera ai?
    Vreau si eu in vacanta!!!!
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine ai revenit!Cand mai vii in Vama sa imi spui,eu stau in 2 Mai(foarte aproape de Vama Veche,eu as sta tot timpul acolo),poate asa mai intalnesc si eu bloggeri!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow, ce vacanţă frumoasă ai avut!! :D Nu am fost niciodată în Deltă dar am mai mers la pescuit-grătar pe malul Dunării în mai multe locuri. Mă bucur că ai ajuns la Balcik! Este superbă zona!! Sper să pot ajunge şi eu la anul iar căci îmi e dor. Voi pleca şi eu în vacanţă soonish şi abia aştept să prind şi eu nişte momente minunate de relaxare.

    Mi-au plăcut pozele cu răsăritul. <3

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)