Ce nu găsești?

sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Dorințe

Bună, dragilor!


Anul nou m-a prins citind o carte minunată. O carte care m-a inspirat într-atât încât am realizat că vreau să fiu mai bună, în toate privințele. Vreau să fiu un om mai bun, mai blând, mai frumos la suflet. Și pentru asta am decis să mă reinventez un pic. Sunt tot eu, însă vreau să cred că acesta este începutul unui eu mai bun.

Prietena mea mă întreba dacă renunț la cărți și recenzii și m-am întrebat dacă asta fac, dacă asta vreau. Cărțile au fost și vor rămâne (marea mea iubireee, ecoooou!) o parte importantă din mine. Nu pot să mă redefinesc fără să aflu lucruri noi, iar cărțile nu mă vor dezamăgi niciodată, așa că nu, nu renunț la cărți, nu renunț la recenzii, nu renunț la fangirling. 


Dar vreau să scriu și despre altceva. Vreau să scriu despre viață, despre frumos, despre lucrurile bune și minunate care mi se întâmplă mie, vouă, care ar putea să se întâmple. Ideea e că vreau să învăț să comunic cât mai bine, să vă aduc un zâmbet pe chip ori de câte ori mă citiți.

Vreau să transform Meduza blândă (apropo, e meduza blândă, nu blânda, dar se vede oribil „ă”-ul sus) într-o casă călduroasă, primitoare, într-un loc care vă oferă un zâmbet la intrare. Aceasta este dorința mea pentru anul 2015 :)


 Vă urez mult succes în noul an, putere și răbdare să faceți ceea ce vă doriți, curaj, încredere și gânduri bune care să vă însoțească pretutindeni!


11 comentarii:

  1. Frumos spus! :) Cărțile îs un lucru minunat, o parte din divin în acestă lume efemeră. Părerile diferă, evident, dar nu se schimbă. Îți doresc și ție mult succes în noul an, care să fie mai frumos, mai plin de ce-ți dorești, „mai blând”. Zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru nimic. Ne-ai putea spune, de asemenea, despre ce carte este vooooorba? :D Dacă ție ți-a schimbat concepții, nouă de ce nu? Înțeleg dacă e „confidențial”, hehe. Te-am pupat!

      Ștergere
    2. Heei, nu, vreau să vă țin în suspans puțin :) În curând recenzia :)

      Ștergere
  2. Întotdeauna am citit „Meduza blândă”, ca să observ abia acum că de fapt nu e niciun „ă”.
    Sper să îți îndeplinești dorințele, sau dorința cum ai exprimat-o tu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos. Iti doresc mult succes si de abia astept sa-ti citesc urmatoarele postari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Mad! Ai văzut că ți-am pasat o leapșă? Nevermind, vin la tine să-ți las link-ul ^_^ Pup :*

      Ștergere
  4. Ce drăguț! :) Eu am început blogul scriind despre cărți și am continuat cu alte lucruri care mă fac fericită... Consider că blogul a evoluat odată cu mine și acum chiar a ajuns să fie o parte din mine. Chiar mi-ar plăcea să aflu mai multe despre tine. Un an nou fericit, Antonia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriela! *îmbrățișare de urs* Uite, la accepțiunea asta vreau și eu să ajung, simt că livrescul reprezintă doar o parte din mine și că vreau să scriu despre mult mai mult :) Un an nou fericit! :*

      Ștergere
  5. Iti doresc mult succes in atingerea scopurilor pe anul asta siii cat mai multe postari :3 *ai tras putiiin chiulul in ultimul an* Un 2015 plin de realizari!

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)