Ce nu găsești?

marți, 13 ianuarie 2015

Eu iubesc să iubesc! Provocare!

    Fiindcă cele mai bune idei îmi vin noaptea (sau dimineața) între orele 1 și 4, m-am decis să-mi ascult intuiția de azi noapte și mintea care concepea idei pe bandă rulantă. Așadar, am realizat pentru voi o provocare.
    Iată provocarea mea: Realizați o imagine, o serie de imagini, citate, articole, filmulețe sau desene, orice vă face fericiți, tot ce iubiți voi.  Adăugați la această postare imaginea de mai sus și provocați-vă măcar un prieten să facă asta, pe blog, pe twitter sau facebook, tumblr, google, instagram. Motivul este simplu. Violența din jurul nostru, prea multă, prea pătimașă, îndeamnă la răutate, la ură, la suferință și nu mai vreau să văd asta. Finalitatea este următoarea: ce simțiți când vă lăsați în voia sentimentelor? Când vă așterneți cele mai frumoase amintiri, momente, persoane pe hârtie, când pictați, când priviți apusul. Zâmbiți? Ei bine, iată finalitatea. Dacă, pentru o clipă, am reușit prin această provocare să vă fac fericiți, mi-am îndeplinit sarcina.

    Știți câtă iubire încape într-o inimă? Nu prea cred, nu e ceva măsurabil. Iubirea este abstractă, infinită, niciodată nu încetează să uimească și să surprindă.

    Probabil credeți că sunt îndrăgostită. Așa este, iubesc! Iubesc cerul, zâmbetele, iubesc întunericul fiindcă întotdeauna aduce lumină, așa cum iubesc truda, deoarece trimite categoric la răsplată și rezultate bune. Iubesc să fac karaoke, să țip până îmi sare inima coarda. Sunt îndrăgostită de ani, fiindcă au anotimpuri. Iubesc ciocolata și frișca și turta dulce.
    Sunt îndrăgostită până peste cap de momentul în care închid ochii, respir adânc și tu și voi și ei și toți dispărem. Iubesc ochii de toate nuanțele, florile, tatuajele și muzica rock. Dar, de asemenea, îmi place de mor de Mozart și Beethoven (furelise, nu?). Mă dau în vânt după parfumurile de bărbați și îmi plac costumele, uniformele, tricourile, cămășile și blugii. Iubesc mașinile și bicicletele, iubesc marea, muntele și pizza. Vă iubesc pe voi. Sunt iremediabil îndrăgostită de această facultate, de oameni ce-au fost și vor fi, de artiști necunoscuți, de poeți și scriitori. Iubesc aerul și fructele, pașii, timiditatea și culorile. Iubesc să iubesc! Tu ce iubești?
    Le dau această provocare Simonei și lui Krisz, cu rugămintea ca fiecare dintre voi să o dați mai departe câtorva persoane, de preferabil altele. Vreau să atragem cât mai mulți să facă această provocare :) Voi ce iubiți?

5 comentarii:

  1. Super! As vrea sa fac si eu aceasta provocare, pare foarte interesantă si vine perfect: in secolul in care știm doar sa urâm, iar iubirea este o bătaie de joc.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place ideea. Eu zic că merită făcut un grup pe facebook cu ideea asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, te invit sa te inscri la concursul organizat pe blogul meu. Premiul consta in doua carti : Fugara de Alice Munro si Secretul Sufletului Pereche de Arielle Ford.

    http://thatsmehanelore.blogspot.ro/2015/01/concurs-carti-ianuarie-februarie-2015.html#disqus_thread

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi mult de provocare!! Este foarte draguta! :) Mi-a placut ce ai scris. M-am regasit in unele cuvinte.

    Voi incerca sa postez si eu pe viitor dar am fost cam ocupata in ultima perioada si nu prea am postat pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am revenit dupa mult timp... :D Am reusit si eu sa fac provocarea >:D<

    http://secretelecartilor.blogspot.ro/2015/04/provocare-iubesc-sa-iubesc.html

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)