Ce nu găsești?

vineri, 27 martie 2015

Buzz Camp, oportunitate, noroc, cariera

     Bună, dragilor! Am fost 3 zile la buzzcamp, un eveniment despre care am scris aici, și a fost super tare! Drept să vă spun, luni, în prima zi, nu am fost foarte impresionată de ce s-a întâmplat acolo. Conferința n-a fost chiar pe suflețelul meu, dar au compensat conferințele de marți și miercuri.


     În cea de-a doua zi, subiectul abordat a fost Social Media, o temă care pe mine mă pasionează foarte tare. Și cu ocazia asta, am realizat și eu că mă pasionează atât de mult, deci încă un plus! Ne-au vorbit foarte frumos Cristina Bazavan, pe care nu o cunoșteam, dar pe care am apreciat-o și simpatizat-o imediat, Alex Negrea pe care l-am mai văzut și la SMS în urmă cu câteva săptămâni, Teddy de la Europa FM și Cristian Dorombach, mai bine cunoscut de către voi, sub numele de Piticu.

Vlad Tăușance, sursa: https://www.facebook.com/buzzcamp.ro?fref=ts
  
     Deși, așa cum am mai spus, mă încântă ideea de Social Media, conferința de miercuri, pe tema Planificare / Acțiune imediată, a fost cea mai tare. A început Alexandru Șoaică, manager audit la KPMG și au continuat Dan Bulucea, Country Manager la Google, (la google, oamenilor!) care ne-a dat să probăm ochelarii ăia șmecheri cu ecran și mâini libere, Vlad Ioan Tăușance, pe care, din nou, l-am văzut și la SMS și pe care îl consider un tip foarte mișto (și un pic deprimat care așteaptă un telefon hihi).
      Cireașa de pe tort, punctul culminant, cea mai prințesă dintre toate prințesele *sunet de tobe*  a fost actorul Vasile -Johnny Depp alike- Calofir. Nu îl cunoșteam, dar n-am putut să nu observ că părea un pic diliu înainte de a începe prezentarea. S-a încheiat totul când a început să vorbească. Am uitat că dormisem mult prea puține ore, că aduceam un pic cu o mumiuță (mumie mai mică), sau că mă băteau bocancii. Omul ăsta m-a fascinat din primele clipe! Este atât de carismatic, atât de simpatic, de sincer și de împăcat cu el, încât nu pot decât să îl felicit și să îl aplaud. Am realizat că este un om pe care l-aș asculta zi și noapte, are un background incredibil și spune povești ca un HansChristian modern și frumos. Unde mai pui că este și foarte interesant.

Vasile Calofir, sursa: https://www.facebook.com/buzzcamp.ro?fref=ts
 
   Ceva ce-a spus Vasile Calofir mi-a dat foarte mult de gândit: „Dimineața poți avea totul, dar până seara poți să nu mai ai nimic”. Se referea la traseul parcurs de el pentru a deveni actor, pentru „a vinde emoții” și mi s-a părut profund. Mi-a plăcut legătura pe care a format-o cu publicul, glumele savuroase, poezia pe care i-a dedicat-o unei colege, slide-urile lui, totul. Și dacă, printr-o minune, citește articolul, big like, domnule Actor! Ne-ați vândut frumos emoții! 
     Vreau să închei această postare cu un alt lucru pe care l-am reținut și care mi s-a părut genial, mai ales pentru că aduce în lumină creativitatea, ingeniozitatea, încurajează scânteia aceea care există în fiecare dintre noi: un mic dialog între, n-am înțeles dacă el însuși, sau un coleg de-al lui, și cei de la teatru, la admitere:

„-Te rugăm să imiți un bec. 
*tipul se întoarce și pleacă*
-Unde pleci?? Ce faci?
-Plec și vă las în întuneric.”

     Mulțumesc BuzzCamp pentru oportunitatea de a intra în contact cu niște oameni minunați, mulțumesc KPMG pentru premii (am câștigat în prima zi la tombolă 2 seturi de căști și un mouse) și nu în ultimul rând, mulțumesc speaker-ilor și reprezentaților de companii care și-au făcut timp să ne vorbească și să ne împărtășească din experiența lor de viață!

O parte din membrii Team Work, sursa: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO?fref=ts

2 comentarii:

  1. Cee drăguț! Am zis și eu că am să mă implic în cât mai multe proiecte din-astea(nu de alta,dar mă ajută și la CV ) .La noi se organizează ceva târg de facultăți la Cluj,în data de 2 aprilie, și bineînțeles că o să fiu prezentă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce- mi plac proiectele de genul! La cât mai multe! :)

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)