Ce nu găsești?

vineri, 1 ianuarie 2016

Meduza blanda - The comeback

      Bună tuturor!

      Încep un nou capitol; meduza revine în blogosferă, cu forțe, idei și proiecte noi și frumoase. Și de data asta e pe bune. Am realizat că blogging-ul, pentru cei cu adevărat dedicați, nu e doar pentru un timp, nu e un moft, un trend, o fiță; e pentru totdeauna. Și îmi era prea dor de micul meu colț blând. Așa că m-am decis să revin aici, în locul în care am pus bazele multor prietenii, în locul în care am învățat, am scris, v-am povestit despre succesele și nereușitele mele, despre cărți, filme, locuri, evenimente. Despre mine, despre voi, despre suflete. Locul meu. Sunt meduza blândă. Cu și fără pauze de jumătate de an, sunt blogger. Și poveștile mele vor fi spuse aici în continuare.


      Anul care tocmai a trecut, a fost, din punctul meu de vedere, un an al pierderilor și al câștigurilor, pentru că nu există rău fără bine. Nu un an neapărat prost, dar un an în care am avut parte de foarte multe pierderi, de tragedii, de momente greu de îndurat, peste care, totuși, unii dintre noi am trecut cu bine. Am câștigat însă, mai multă dorință de a trăi, speranța că putem face să fie mai bine, mai frumos, că suntem capabili de lucruri extraordinare. Mergem mai departe și promitem că vom păstra întotdeauna, un gând bun, o amintire, o speranță, pentru cei care nu mai sunt, care au fost, care vor fi.

  
      Blogul acesta va suferi câteva schimbări, urmare a maturizării mele. Pauza de jumătate de an m-a ajutat să îmi modific puțin percepția, să fiu mai curioasă, să vreau mai mult. La final de postare, nu vă promit nimic. Nici mie nu îmi promit nimic. Lansez o provocare, mai mult pentru mine. Să-mi păstrez vie ambiția, dorința de a scrie, de a descoperi, de a trăi și de a iubi, mai mult decât am făcut-o până acum.

La mulți ani, dragilor! Un an nou frumos, nebun, trăit la maximum! 


8 comentarii:

  1. Mă bucur tare mult că te-ai întors! :3 Îţi doresc un an nou fericit şi bine ai venit înapoi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Anster! Sunt extrem de surprinsă că încă mai e cineva pe aici, dar mă bucur enorm. Îți mulțumesc pentru urare! Un an nou fericit!

      Ștergere
  2. Se intorce blogosfera usor, usor. 2016 este anul revenirilor. Ma bucur ca te-ai intors. Un an nou fericit si plin de multe postari. Sunt curioasa de ce o sa ne mai povestesti si despre ce carti o sa ne recomanzi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Denisa! Într-adevăr, anul revenirilor. Va fi unul bun, cel puțin pe în blogosferă :) Te pup, un an nou minunat!

      Ștergere
  3. La mulți ani, și welcome back!! :D 2016 să îți aducă cât mai multe lucruri frumoase! ^_^ Sper să te redescoperi prin intermediul blog-ului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si ce crezi tu, copil frumos ? :)) si eu m-am decis sa revin. Mi-e prea dor ca sa mai pot sta departe. Imi e prea dor de tot :D Asa ca hai cu reveneala :))

    xoxo

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)