Ce nu găsești?

miercuri, 24 aprilie 2013

test. şi sistemul politic din Româniiaaa

Howdy people! Mai am 3 recenzii de postat, în curând 4. Poate 5. Scriu să vă spun că azi am dat lucrare la română. Simbolism. Macedonski. Pa-pa mediuţă 10.


Pe de altă parte, scriu ca să mă vait. Ziua asta a fost în totalitate ruinată de idiotul ăla de test. Mi s-a făcut rău la gândul aberaţiilor pe care le-am scris în lucrarea aia. Şi cum ar fii trebuit să fie ziua de azi? Frumoasă. Cu stiles. Şi cu o după amiază aşa:


O zi de leneveală, miros de mini vacanţă, o carte bună... În schimb a  fost aşa:


Şi şi şiiiiiii. Tot n-am învăţat la istorie. Deci. Sistemul politic din Româniiiaaaa....Da. Da. Cică de 1 Mai plec la mare. Dar nu vreau să-mi fac mari speranţe, că poate nu mai merg şi apoi mă jelesc 2 zile :)) Sunt sigură că am vrut să spun ceva în postarea asta. Mda. O să închei acum bâlbâiala asta fără sens. Sunt sigură că toată lumea o să aibă nişte săptămâni haotice, aşa că răbdare şi linişte sufletească!
Da Stiles, da. Zi-le tu! Eu aş vrea să-mi înveţi lecţia la istorie, se poate? ;;)

                                                                  Agent Meduză-Jeleu-furelise-Castravecior, încheiat!

13 comentarii:

  1. ... Auzi, da tu ce clasă ești? :))
    La mine sunt... bune săptămânile. Foarte pline, dar pot să suport.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A 11-a :)) Si eu pot sa suport, dar unele zile sunt criminale :))

      Ștergere
  2. Stiu cum te simti, eu am dat si mai urmeaza sa dau saptamana asta teste(si surpriza poate...).Incepe sa devine foarte obositor, poate din cauza ca saptamana viitoare incepe iar vacanta iar dupa tezele. Luna mai in loc sa fie o luna frumoasa de primavara devine un calvar total. Nici nu stiu la care vacanta sa ma rog ca sa vina mai repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricare, numai sa vina mai repede :)) E bine ca macar vremea tine cu noi si e clad, si putem sa mergem la scoala in tricou/maieu/fusta :)) <3

      Ștergere
  3. Caiet verde Xoxo, ce drăguuuuţ.
    Nu mai e mult până la vacanţă...rezistă!
    Prima dată când am citit titlul postării am avut impresia că e ceva legat de politică...btw, văd în imagine Exerciţii de echilibru de Tudor Chirilă, abia aştept recenzia:x
    Azi chiar e o zi proastă...am dat simulare la mate şi subiectele au fost deosebit de grele.
    Şi încearcă să fi mai optimistă, poate că nu ai făcut rău la română...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caietul ala e de religie ;;) Si eu de abia astept sa o termin ca sa-i fac recenzia ;;) <3 Scoala insa, nu ma lasa ;))
      Vaai X_X Matematica! Sunt cu sufletul alaturi de tine. Si alaturi de toti cei care dau simularile :* >:D<

      Ștergere
  4. Iiii, si eu sunt in urma cu un numar la fel de frumos de recenzi:)) 3 si in curand 4:)) Chiar 5:)) Eu azi am dat test la mate si dupa ce am dat foaia am strigat `I regret nothing` si a inceput pana si profa sa rada. Trololo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai, ai, ai ! Eu te-am pupat și-ți doresc zile mai bune :( .

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai ti'ai dezvaluit numele de cod ? O.o :)))
    Sunt mandra de tine agent :))
    Dap scoala asta de ar arde odata :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Waff. Si eu am dat un test NEANUNTAT la istorie din ultimele 5 lectii. :| Nici nu e normal sa dai asemenea teste. Scrie in nu stiu ce cod. Serios. Nu stiu ce am facut. Ba da, stiu: am incurcat Anglia cu Franta. E clar. :| Mi s-a dus media daca ni le pune. Sa speram ca nu. :) Abia astept recenzia si sa stii ca si mie mi s-a intamplat de multe ori sa am zile de genul care sa-mi strice dispozitia cu temele si invatatul. No problem. Vine vacanta. :3

    RăspundețiȘtergere
  8. Şi tu citeşti Exerciţii de echilibru? Văd că are ceva vad, dar habar nu am cum este, de-ia nu m-am hotărât dacă se merită sau nu să dau banii pe ea. :D

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)