Ce nu găsești?

miercuri, 3 iulie 2013

Nu plange sub clar de luna-recenzie

Dacă citiți asta, cel mai probabil NU, nu sunt moartă, sunt plecată la Cucuieții din Deal, la țară. Probabil mami m-a făcut pachețel, mi-a pus fundiță și m-a trimis la mamaia :) O, that is just GREAT! Știți ce am făcut? :)) Mi-am împachetat vreo 10 cărți, încărcătorul de la telefon și răbdarea necesară și mi-am programat postarea :) Mhî, asta am făcut. Și am scris și o recenzie pentru dragul meu blog și dragii mei cititori :)

Titlu: Nu plânge sub clar de lună
Autor: Heather Davis
*Carte cumpărată de la târgul de carte Bookfest :D
Recenzie: 

Relația dintre Shelby și tată ei s-a deteriorat o dată cu moartea mamei sale și apariția noii soții a tatălui ei, Iepurașul. Praise the Lord Așa că atunci când Mademoiselle Lapin (fr: domnișoara iepuraș) Priscilla are nume de mamă vitregă, god damn it! o prinde pe Shelby în grădină aproape sărutând un coleg, face tot posibilul să o trimită pe adolescentă într-o tabără nașpa de reeducare.
<-my Shleby. (Ana Golja)
 Plictisitoare și enervantă la început, Tabăra Semilunii devine un loc mai mult decât interesant, o dată cu apariția lui Austin Bridges, un tip aparent dur, arătos, și englez pe deasupra, care ascunde un secret. Încă de la început, între Shelby și minunăția de englez apare o scânteie, iar Shelby, după ce îi află secretul, va fi nevoită să îl ajute, chiar dacă acest ajutor o trimite direct în Tabăra Iadului pe pământ, Canionul Roșu. 





Părerea mea: (Spoiler, nu citiți!) 
Dialog plictisitor? Verificat! Personaje cu descrieri slab realizate? Verificat! Tipa nevinovată e împreună cu tipul secretos? Verificat! Secretul ăla se dovedește a avea colți și blăniță? Verificat! Serios, mai tipică putea să fie cartea asta
      my Austin (Francois Arnaud)->


Personaje plictisitoare, cu replici aiurea, foarte puțină acțiune, nimic care să mă facă să mor după cartea asta. În afară de Austin ăla, care era englez și brunet, și cam atât. Partea cu vârcolacul nu mă dă absolut deloc pe spate. DE-loc! Booring! Timp irosit degeaba. Aș fi putut să dorm în timpul ăla, serios ;)
                                                  




Nota: 2/5 
Ja ne! 

18 comentarii:

  1. Am citit si eu cartea. Pe atunci mi se parea cat de cat draguta (eram intr-un moment al vietii cand totul mi se parea absolut suberb, si anume prima zi dupa aflarea notelor la examenele nationale) :)) Si motivul pentru care continuasem sa citesc cartea a fost Austin (cine poate rezista unui englez? :)) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BTW, bafta la tara! Ceva imi spune ca si eu voi fi impachetata curand si transportata intr-un teren minat :))

      Ștergere
    2. Nimeni nu poate rezista unui englez :)) Și mersi :D N-a fost atât de rău pe cât mă așteptam, dar tot mai bine e acasă :D

      Ștergere
  2. Si eu am citit cartea! E frumos si volumul 2 <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să reușesc să îl citesc anul ăsta, că n-aș vrea să recitesc primul volum :))

      Ștergere
  3. Clișee peste tot. Da, știu. Așa am fost și eu. A FOST CEA MAI TIPICĂ CARTEA PE CARE AM CITIT-O VREODATĂ.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact parerea mea. Nici nu m-am obosit sa vad despre ce este volumul doi. Apropo, abia astept sa merg si eu ba bunica-mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu știu că se numește Uneori sub clar de lună, și.. cam atât :))

      Ștergere
  5. Si eu o sa plec peste 2 saptamani :)) si eu am citit cartea ,dar asta acum mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Eu, recenzia sau cartea? :)) Vreau îmbrățișare de panda, acum! :))

      Ștergere
  7. Sisulici >:D< Cartea asta am citit-o acum hmm.. mai bine de un an . pe atunci eram Wow doar ce dadusem peste cartile S.F cu varcolaci si eram uimita :)) Dar acum daca ma pui s-o citesc ti-o dau de toti pereti :)) Cartea a 2-a este puutin mai buna ... dar nu iti recomand s-o cumperi :D ;*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu intenționez să o cumpăr sis :)) Am altele mai frumoase pe listă ;;)

      Ștergere
  8. Frumoasă recenzie! :)
    Nici mie nu mi-a plăcut cartea. Şi-am mai dat şi 40 de lei pe ea că nu ştiusem la vremea aia ca a apărut şi în ediţie de buzunar. -.-" Risipă de bani...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc ;;) Să mai pun paie pe foc? Am luat-o cu 5 lei -_- :D

      Ștergere
  9. Am citit cartea. Felicitări pentru recenzie, o ador. Ai scris tot ce trebuia scris. Si mie mi s-a părut plictisitoare însă am citit-o fiindcă nu prea aveam ce facem Și tot de plictiseală am citit și partea a doua însă nu m-a impresionat.. Oh, Austin ales de tine e foarte drăguuuț <3.

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)