Ce nu găsești?

duminică, 10 noiembrie 2013

Jucării pentru copii de la Bestkids :)

*Articol creat pentru campania Bestkids din cadrul Blog Friday 2013

Cu toții ne amintim când părinții noștri ne obligau să ne mâncăm legumele, să dormim după amiaza și să fim politicoși cu străinii. Când ne gândim la aceste lucruri, realizăm cât de mult timp a trecut, și cât de dor ne este de copilărie. Câți dintre voi vă amintiți, de exemplu, prima jucărie? Eu îmi amintesc că eram înnebunită după păpuși. Primeam câte una aproape la fiecare zi de naștere. Singurul meu regret era că nu erau Barbie, adică nu își puteau îndoi genunchii, și nu aveau haine atât de frumoase. Deși eram o croitoreasă pricepută.

Barbie Fashionistă
Accesați link-ul
Câți dintre voi ați avut o păpușă de culoare? Nu mulți, bănuiesc. Întotdeauna am regretat că păpușile mele arătau toate la fel. Cu tenul deschis, pudrate în obraji, ochii verzi sau albaștri, ce mai, prințesele ideale! Prințesele desigur, au haine frumoase și locuiesc în palate uriașe, din aur sau diamant dacă se poate. Aici intervin piesele Lego: celebrele jucării care au reprezentat și vor reprezenta pentru mulți, copilăria însăși. Minunatele piese sunt perfecte pentru construirea unui castel demn de o adevărată prințesă. Și fie vorba între noi, când Barbie s-a săturat de castel, îi putem oricând construi o casă în copac, sau o vilă la munte. Poti realiza orice din Lego <3
Castelul Cenușăresei
Accesați link-ul
După atâta efort depus pentru a o îmbrăca pe prințtesă și pentru a-i crea o locuință comfortabilă, puțină mișcare în aer liber ar face o zi perfectă. Așa că ce-ar fi să o lăsăm pe Barbie și castelul ei în mijlocul camerei, că poate ne jucăm și mai târziu, și să dăm o fugă afară, să aruncăm câteva mingi la coș? Coșul de baschet este perfect pentru toate vârstele și înălțimile, fiind reglabil și ușor de transportat.

http://www.bestkids.ro/p-3111-cos-de-basket-cu-suport-si-roti.aspx
Accesați lnk-ul

La magazinul online Bestkids găsiți o mulțime de jocuri și jucării pentru cei mici, de la puzzle-uri, zmeie și cărți de colorat, până la hăinuțe și mobilier pentru copii.

Pregateste-te pentru ofertele de Black Friday de la Bestkids! Pe 29 Noiembrie vei avea parte de surprize placute din partea magazinului tau preferat de jucarii si accesorii pentru copii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu :)