Ce nu găsești?

vineri, 7 februarie 2014

Concurs

Salut copii! Tocmai am primit ceva cute de la Cioburi de vise, și voiam să îi mulțumesc mult de tot. A fost o surpriză frumoasă, iar cerceii -pe care îi port acum au fost minunaați! Superbi! Mulțumesc mult!


M-am gândit că ar fi drăguț să dau startul unui nou concurs. Pentru că îmi e drag de voi ;;)


a Rafflecopter giveaway

Premiu: 
Probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere- Jennifer E. Smith și swag-uri
 
Reguli: 
În principiu, răspundeți la întrebarea din formular și pentru șanse în plus, puteți da like la pagina de FB, sau mă puteți urmări pe twitter :)


Nu mă supăr nici dacă distribuiți pe rețelele de socializare sau pe blogurile voastre :))

Concursul se încheie pe 19 februarie :) Succes! Meduza vă iubește!

35 de comentarii:

  1. Super concurs; baftă tuturor! :)
    Cred că cel mai mult m-a influenţat cartea Sum. M-a făcut să privesc viaţa în întregul ei şi să-mi dau seama că micile probleme de care mă lovesc în viaţa de zi cu zi nu sunt nimic pe lângă întrebările pe care ar trebui să mi le pun cu adevărat; plus o mulţime de noi concepte uimitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asta nu am auzit, dar sună, pe bune super :* Mersi Rose :*

      Ștergere
  2. Mă bucur că premiul a ajuns! A fost o plăcere pentru mine să „îndes” coletul! ;))

    Cred că una dintre cărțile care m-a emoționat și mi-a schimbat modul de gândire a fost „Moarte subită” de J. K. Rowling. Am citit-o recent și mi-a rămas întipărită în minte, mi-a plăcut aproape tot la ea. Mi-a plăcut cum m-a acaparat filă cu filă, deși la început nu eram prea convinsă de carte și poveste am ajuns să plâng la final, mi-au plăcut personajele, au fost diversificate și să nu uit de stilul autoarei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am ajuns să o citesc :o3 am auzit că-i bună tare! :3 Și mulțumesc pentru pachețel! Am fost super încântată! :*

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Mandrie si prejudecata" de Jane Austen cu siguranta mi-a schimbat modul de a percepe lucrurile. Am citit-o acum 3 ani si eram mica si pricajita :)) asa ca a avut un efect mai mare asupra mea. M-a invatat ca trebuie sa tac si sa ascult inainte de a-mi deschide gura si ca trebuie sa lupt pentru ceea ce imi doresc, sa nu-i las pe altii sa-mi influenteze viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spre rușinea mea, am văzut doar filmul. Cu Keira :D Mi-a plăcut mult, surprinzător. Vreau să citesc și eu cartea :D

      Ștergere
    2. Sa stii ca filmul chiar respecta foarte mult cartea (nu ma asteptam), dar merita sa o si citesti :D

      Ștergere
  5. "Fetele Gallagher" - cred ca m-as descurca ca spion international daca as fi atacata :)) Glumesc!
    Nu stiu, cred ca din fiecare carte am avut cate ceva de invatat, dar ceva profund, nu prea. "Daca as ramane" m-a "marcat" intr-un fel. Am inteles cat de fragili suntem si cat de repede se poate duce totul de rapa, intr-o fractiune de secunda. M-a facut sa privesc totul altfel...

    Multumim pentru concurs :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum știi cum să vorbești cu băieții, cum să omori un om în cel puțin 7 feluri diferite și cum să spargi serverul CIA :3 Corect? ;;) Dacă aș rămâne, n-am citit-o, dar am auzit de ea :)

      Ștergere
  6. Cred ca ultima carte care mi-a schimbat modul de gandire a fost " Hotul de Carti" cartea asta este superba si m-a dat rau peste cap povestea personajului principal.Mi-am dat sema ca viata nu e chiar asa cum credem unii si ca trebuie sa fim fericiti cu ceea ce avem. Multumim pentru concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu pot sa aleg asa ceva, pot sa fiu si descalificata. Nu cred ca exista carte care sa nu ne invete ceva in viata, este ca si un om...poti fura de la el sau imprumuta.;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum să fii descalificată? Nici vorbă! Întrebarea am pus-o ca să aflu despre noi cărți și să descopăr și alte moduri de a gândi, alte păreri. :) Niciun răspuns nu poate să fie greșit :)

      Ștergere
  8. Sub aceeasi stea de John Green.
    Cartea asta mi-a dat de inteles ca in viata trebuie sa pretuim sanatatea. Fara ea nu putem face nimic,lipsa ei doborandu-ne atat fizic cat si psihic.
    Multumim pentru concurs!
    Pup si love Antnica:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saumensch! :* Luni, în sfârșit o citesc și eu! Mulțumesc că te-ai înscris ;;) :*

      Ștergere
  9. Nu pot sa aleg doar o carte. Sunt atatea carti pe care le-am savurat si pe care le-as reciti, daca nu as avea alte carti care ma striga sa le citesc :)) Dar cel mai mult ador acele carti pline cu mister si suspans <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu cum e :o3 Eu când trec pe lângă bibliotecă, mă apuc să număr câte cărți mai am necitite :)) Sunt multe.

      Ștergere
  10. Mi-a placut mult Pe aripile vantului, m-a ajutat sa inte;eg mai bine dragostea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pfff, trebuie sa aleg una?! Ok, ok, prima carte care mi-a venit in minte cand am citit intrebarea a fost Fior de Maggie Stiefvater, primul volum din Lupii din Mercyfalls, pe care am recitit-o de Craciun...de ce? Pentru ca imi place la nebunie de Sam, bland, visator, cantacios la chitara:)) si povestea cartii este atat de originala ca si acum ma intreb cum de i-au trecut prin minte autoarei atatea chestii faine, adica, varcolaci care se transforma in lupi doar iarna, pe care ii poti recunoaste dupa ochi, dar care incet, incet incep sa se tranforme tot mai rar pana, in final, cand raman lupi, dragut, nu?!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cartea care m-a 'marcat' a fost Mănâncă, roagă-te, iubeşte. M-a fcăut să gândesc altfel lucrurile şi să-mi dau seama că singura salvare suntem noi înşine, cartea a avut tot ceea ce trebuia, o doză nebună de adrenalină, umor şi ceva realism strecurat cu fineţe de către autoare. Mulţumim de concurs! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sub aceeasi stea de John Green.

    Pentru ca m-a facut sa inteleg ca problemele mele gen cum sta parul, cum sa ma imbrac din care fac atata caz sunt ataaaaaat de minore , pe langa problemele de sanatate si m-a facut sa pretuiesc viata mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca O zi din sapte de Lauren Oliver a fost cartea care m-a marcat cel mai mult . M-a facut sa-mi pretuiesc mai mult viata si sa ma gandesc de mai multe ori inainte sa spun sau sa fac ceva. Multumim pentru concurs! :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu si Marley, mi-a intarit convingerea cu privire la faptul ca animalele sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor, si m-a facut sa vars multe lacrimi. Ti-o recomand, daca iubesti animalele ca si mine.

    RăspundețiȘtergere
  16. Crima si pedeapsa m-a impresionat.M-a facut sa inteleg gandirea unui om care vrea sa schimbe lumea,trauma lui,luptele din constiinta sa,disimularea,minciuna,dorinta de a proteja,prietenia,smerenia,inadaptarea.Am inteles multe!

    RăspundețiȘtergere
  17. Dragut concurs.
    Prima carte la care ma gandesc este Invierea de Tolstoi. Trebuie sa recunosc ca prezinta o poveste de viata foarte interesanta si realista in acelasi timp. Nu este genul de poveste siropoasa si nici nu se axeaza in totalitate pe latura romantica, insa asa cum spune titlul, personajul principal "invie", realizand greselile tineretii. Chiar este o carte care merita citita.

    RăspundețiȘtergere
  18. "Mandrie si prejudecata" a fost una dintre cartile care m-a influentat foarte mult in bine. M-a invatat ca trebuie sa am grija si sa ma gandesc de doua ori inainte sa vorbesc.

    RăspundețiȘtergere
  19. " Sub aceeasi stea" m-a invatat sa imi traiesc viata si sa ma bucur de ea indiferent de problemele care le am.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cred ca "Fara speranta" de Colleen Hoover. Destinul lui Hope si Sky este atat de precipitat, atat de nesigur, incat iti spui ca acel copil nu-si merita soarta, nu merita acele lucruri. Iar povestea lui Dean m-a impresionat atat de tare, si m-a emotionat, si am realizat ca oricat de devreme sau de tarzie ar fi vremea, ea tot o sa te zgaltie precum uraganul Katrina.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cred ca una dintre cartile care mi-a schimbat gandirea a fost la "Rascruce de vanturi" de Emily Bronte .A fost una dintre cartile clasice care te lasa sa te framanti in legatura cu mesajul.Cred ca pe mine una m-a invatat "sa invat "sa iert si sa ma bucur de viata asa cum e ea cu bune si cu rele .De asemenea m-a facut sa-mi dau seama ca cei pe care ii iubim ar trebui pretuiti fiindca nu se stie niciodata ce iti ofera ziua de maine :d

    RăspundețiȘtergere
  22. Cred ca "O zi din 7".Cartea m-a fut sa vad mai multe lucruri,sa le dau mai mare importanta

    RăspundețiȘtergere
  23. "An Amish Family Christmas" de Murray Pura. M-a impresionat foarte tare modul in care Naomi Miller, personajul principal, lupta pana la capat pentru a se putea bucura de iubirea ei pentru sotul sau, Micah, mai ales impotriva legilor dure ale comunitatii Amish in care traiesc.

    RăspundețiȘtergere
  24. Sinele de două milioane de ani de Anthony Stevens ma facut sa inteleg multe lucruri despre viata, moarte, despre om in general. Este o carte excelenta care trebuie citita cu orice pret.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ar trebui sa ma intorc cu multi ani in urma pentru a gasi cartea care mi-a "aratat" ce este frumos in literatura. Desi poate acum este "desuet" raspunsul meu, eu imi voi aminti mereu cu multa placere de momentele cand am citit "Invitatie la vals" de Mihail Drumes (probabil contribuie la acest raspuns si faptul ca atunci eram un adolescent indragostit...) !
    Au fost bineinteles si alte carti pe care le citeau baietii in anii "socialismului multilateral dezvoltat" precum cele scrise de Jules Verne (o intreaga colectie), Karl May (Winnetou) sau Al. Dumas (celebra serie a muschetarilor) si pot continua cu alti "clasici" ai literaturii universale, autori care pentru multi cititori ai zilelor noastre, au disparut cu totul, finnd inlocuiti de altii care stiu sa "adauge" la nesfarsit volume intr-o serie sau alta...
    Probabil ca acesta este trendul actual, atat al subiectelor "devoratoare" din cartile actuale, cat si al succesului strict comercial al acestei literaturi, ce "indestuleaza" pe deplin editurile si scriitorii, dar ii "saraceste" emotional pe cititori.
    P.S. Scuze pentru finalul usor acid al pledoariei mele, ce nu are nimic in comun cu acest frumos concurs. :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Cred ca din fiecare carte pe care am citit-o am furat cate o invatatura, cate un gand bun. Dar cartea care mi-a aratat ca umanitatea si bunatatea troneaza inaintea mintii e "Flori pentru Algernon", o carte impresionanta din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)