Ce nu găsești?

joi, 18 septembrie 2014

Leapșa Back to school

Hei hei! Sunt în urmă cu o grămadă de lepșe și sinceră să fiu, nu știu dacă voi reuși să le fac pe toate, mai ales că în ultimul timp sunt atâââât de obosită! Aș dormi în continuu, deși nu fac mai nimic toată ziua. Huh. Oricum, m-am gândit să postez astăzi Leapșa Back to school, pasată de atât de mulți bloggeri încât nici nu reușesc să îmi adun gândurile. Mulțumesc că v-ați gândit la mine! ;;)

Așadar, iată în ce constă această leapșă:


Reguli: 
1. Încorporați imaginea tag-ului în postarea voastră.

2. Dați tag-ul mai departe.
3. Nu menționați aceleași cărți de două ori.

4. Postați link-ul cu leapșa completată pe blogul Padeniye.

 1. Română: Luați cartea preferată de anul acesta și deschideți-o la pagina 100, alineatul al treilea. Scrieți mai jos ceea ce se află acolo, menționând de unde ați luat fragmentul.
Ok. Habar n-am care e cartea mea preferată de anul acesta. Ce tot spun?Sigur că știu!  E aceeași ca anul trecut, fiindcă am recitit-o a treia oară! hihihi 
„Și, în plus, faptul că sunt asistentă de profesor la ora a cincea a domnișoarei McAllister s-a dovedit mai distractiv decât aș fi putut să sper. ” ghicește cineva din ce carte e? replica este gândită de un personaj feminin.

2. Geografie: Ați citit anul acesta (sau în decursul a doi ani) vreo carte cu o copertă verde, sau care să aibă pe ea ceva legat de natură? Dacă da, puneți o fotografie cu ea.
E verde. Și are ciori, deci are legătură cu natura :D

3. Istorie: Vă plac bibliografiile sau cărțile care tratează ceva din istorie? Care este ultima carte pe care ați citit-o, care să urmărească astfel de subiecte?
 Nume de cod: Verity tratează un astfel de subiect și o recomand tuturor pasionaților de istorie.

4. Sport: Să faci sport este un lucru benefic corpului, te împrospătează și-ți dă o stare fresh după; în ciuda faptului că ești obosit de mori, tot te vei simți mai bine. Ce carte fresh, ușor de citit, ați lecturat, și care v-a plăcut?
 De cartea asta m-am apucat vineri, pe 4 iulie, cum am terminat bacul. Și nu știu de ce altora nu le-a plăcut, fiindcă mie mi s-a părut o lectură amuzantă, plăcută, am terminat-o în aceeași seară. :D 

 5.Matematică: Chiar dacă matematica nu este o materie agreată de multă lume, tot trebuie să o faci, chiar dacă durează mai mult timp să o înțelegi. La ce carte ți-ar fi foarte greu să renunți, pentru a învăța?
 Cum să las cartea asta din mână? Okay? Okay.
 6. Desen: Să desenzi, să pictezi, a fost mereu o activitate care te relaxa în timpul generalei, dar chiar și în liceu pentru unii. Culorile îți dădeau imaginație, așa că: Ce copertă a unei cărți o urăști din tot sufletul, și ai vrea să o schimbi, dacă ai avea ocazia?
Poate părea ciudat, dar nu am găsit una :D 

7. Biologie: Tuturor ne plac animalele, și nu cred că există cineva care să nu iubească un animal, oricât de drăguț sau înspăimântător ar fi el. Postați mai jos o imagine a unei cărți în care apar astfel de vietăți.
Când eram mai mică, adoram tigrii! Diego din IceAge, tigrii albi, tigrii sabie :) Pur și simplu erau animăluțele mele preferate :) Cu timpul această obsesie s-a mai estompat, dar tot îmi plac, fapt pentru care am ales această copertă :)

 8. Engleză: Mulți cititori au în bibliotecă literatură internațioanlă, așa că presupun că printre sumedeniile de cărți, se strecoară și un autor preferat. Ce scriitor american sau englez vă place cel mai mult? Descrieți-i ideile în trei cuvinte, sau modul de-a scrie.
 J.K.Rowling scrie fascinant, emoționant, magic.


 9. Muzică: Să asculți muzică este ceva relaxant, care te face să zâmbești, iar cea împletită cu cititul este cu atât mai bună. Aveți vreo carte care să vă fi făcut să cântați (la figurat) de fericire, atunci când ați terminat-o? Sau o melodie care să o fi descoperit în vreo carte? 
Dacă aș rămâne”. Din păcate nu mai am cartea, am făcut-o cadou, dar încă îmi amintesc că am citit-o plângând, și când am descoperit melodia mi s-a părut perfectă pentru povestea Miei. say something

 
 10. Dorință: Sunt ferm convinsă că există o carte pe care vă doriți foarte mult să puneți mâna. Care este aceea și de ce vreți atât de mult să o citiți?

Păi, acum, chiar acum, nu știu. În principiu toate cărțile care au fost și vor fi publicate de Young Fiction. Și toate cărțile lui Guillaume Musso.
Din nou, probabil că toată lumea a făcut această leapșă. Am fost puțin deconectată, așa că nici nu știu dacă mai e cineva care nu a făcut-o. Dacă este, să se considere etichetat. Scuze că sunt atât de căpiată :)) Cică-i zice astenie de toamnă.

Mulțmesc pentru leapșă, a fost super drăguță!

Meduza vă iubește :3



4 comentarii:

  1. Lasă că mâine e vineri și apoi weeeeekend. Un somn lung și bun și sâmbătă când te trezești o să fii o meduză fresh ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte drăguţă leapşa! :D Aş vrea să citesc şi eu în curâd Captiv în labirint. Până acum nu îmi trezise interesul. :">

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu n-am facut-o, nu am timp de nimic de cand cu scoala...
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)