Ce nu găsești?

marți, 2 septembrie 2014

O poartă deschisă spre lectură

Bună!

Vă spuneam zilele trecute în postarea „Susținem lectura!” despre proiectul inițiat de Lissa și Sayuki, Pagini cu suflet pentru fiecare, în care scopul nostru este să promovăm cărțile, lectura și cititul. Veștile bune circulă repede și iată că avem și un prim răspuns pozitiv.

Lissa a luat legătura cu echipa Bibliocărți care a acceptat să colaboreze cu noi, întrucât și ei au lansat o astfel de campanie, O poartă deschisă spre lectură.


Împreună, ne propunem să aducem bucurie în viețile oamenilor, să le arătăm că pot trăi mai multe vieți în decursul uneia, că pot zbura, lupta împotriva răului și iubi, transpunându-se în pielea personajelor din cărțile fantastice, de dragoste sau horror. Cărțile ne luminează viața, ne aduc stropul de culoare, magie și fantastic pe care uneori nu îl regăsim în viața reală. Cărțile ne fac mai deștepți, mai capabili să înțelegem oamenii din jurul nostru și mai deschiși la minte. Cărțile sunt uimitoare și punct.


În opinia mea nu există oameni care nu citesc. Există oameni care citesc și cei care încă nu au găsit cartea lor. Există o carte pentru fiecare, prima carte. Prima carte este extrem de importantă, trebuie să alimenteze nevoia de mai mult, să redea speranța, să fie o evadare din viața de zi cu zi, tocmai de aceea vreau să îi ajut și pe ceilalți să descopere magia ascunsă din paginile cărților.

Dacă doriți să vă implicați în această campanie, puteți lăsa un comentariu aici, sau mail la adresa Lisei, amy.rockgirl@yahoo.com
De asemenea, ne găsiți și pe facebook, aici: Pagini cu suflet pentru fiecare

Vă pup și vă iubesc!

6 comentarii:

  1. Mă bucur că participi și tu, Furelise! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi hi >:D< Si eu ma bucur, este o campanie in care merita sa ma/ ne implic/implicam :3

      Ștergere
  2. Doresc şi eu să promovez lectura alături de voi :3 Felicitări pentru idee! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Alina! I-ai trimis mail Lisei? :D Sau da-mi un mail, sa luam legatura :D

      Ștergere

Lasă un comentariu :)