Ce nu găsești?

duminică, 5 octombrie 2014

Away #1

Hei hei! M-am întors acasă! E bine să fii acasă :) Prima mea săptămână în București a fost uimitoare. Am învățat să mă descurc cu metroul, cu semaforul ăla dubios, cu cerșetorii peste care dau tot timpul, cu oamenii, am învățat o grămadă! Am cunoscut miercuri profesorii pe care îi vom avea și am participat la un prim curs, Semiotică. Mi-a plăcut, pentru că seamănă cu ceea ce spune Hazel în Sub aceeași stea: Aceasta nu este o pipă; este un desen cu o pipă și nu obiectul în sine.

Totul mi se pare interesant. Am să vă spun și motivele pentru care să alegeți o facultate din București, dar nu acum, fiindcă încă trebuie să îmi calc hainele, să îmi fac bagajul și să scriu o scrisoare de motivație. M-am decis să mă înscriu și la modulul psihopedagogic (cel pentru profesori) și de asemenea am trimis mail la asociația studențească Prime.Vreau să fac de toate!

Sunt multe de înțeles dintr-o dată. Nu știu dacă am făcut alegerea corectă, am momente în care îmi vine să plâng, dar nu spun nimănui, fiindcă nu sunt obișnuită să fac asta. Nici măcar mamei nu îi spun cât de greu îmi e fără ei acolo. Și nu pentru că nu mai are cine să curețe, sau să gătească, nu-i asta. Îmi lipsește prezența lor fizică, sentimentul de siguranță pe care îl am când sunt în preajma lor.

 Dar per total, totul este bine. Stau la cămin cu încă 3 fete, cammera este în regulă, am linie directă către universitate, asta însemnând că nu trebuie să schimb metroul la vreo stație. Colegele mele de cameră sunt super drăguțe, una e din Focșani, cealaltă din Alexandria și cea de-a treia încă nu știu, fiindcă a sosit când eu eram aici, acasă :D Se putea cu mult mai rău, așa că din punctul ăsta de vedere, sunt norocoasă :) Acum aștept să văd ce îmi rezervă viitorul.

Trebuie să închei, fiindcă risc să lungesc prea mult postarea :) Săptămâna viitoare sper să vin cu o recenzie, sau măcar un novus in cella cum libris :D Mi-a fost dor de voi! Ce ați mai făcut? Cum merge cu școala? Ce mai citiți? Știți că e kilipirim (NU ȘTIU CUM SE SCRIE!) târg de carte între 29 oct-2 nov? Veniți? Și încă nu am net, așa că dacă vreți să luați legătura cu mine, va trebui să încercați pe facebook, dar sper să fur 5 minute și să intru de la fratele meu ca să verific mailurile ^_^. Bine, fug!

Meduza vă iubește!

16 comentarii:

  1. E super că vrei să implici încă de la început în atâtea.
    Egreu de suportat distanța dintre tine și cei dragi, dar, cu timpul, te vei obișnui și îți vei face și o mulțime de prieteni noi care te vor ajuta să te mai înveselești.
    Multă baftă! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei ^_^ Mulțumesc mult! Așa este, deja am cunoscut o mulțime de oameni și ador chestia asta! În micul meu oraș nu am cum să cunosc oameni noi, îi știu pe majoritatea :)) Mulțumesc, succes și ție! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Să înțeleg că îți place Bucureștiul? Asta e de bine, mie mi se pare mai degrabă un oraș aglomerat și agitat, dar m-am obișnuit :))
    Nici nu știam că e kilipirim curând, de ce a trebuit să aflu? :)) Stau prost cu banii, și mna, încerc să mă abțin, ceea ce e dificil dacă aflu de târguri și chestii. Eu s-ar putea să dau pe acolo, măcar să văd ce au, dar nu sunt sigură.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi place și nu îmi place. Nu știu, sunt împărțită. Momentan e bine, dar știu că orașul are și alte fețe de care mă tem și pe care sper să nu le văd :) Da, este agitat și aglomerat, dar îmi place indiferența oamenilor. Dacă îmi pun o pălărie cu fructe în cap, nimeni n-o să se uite ciudat la mine, asta-i mișto :)) Dap, eu strâng bani de ceva vreme pentru târgul acela. Știu că-s reduceri uriașe și vreau neapărat să îmi completez biblioteca :D Adică să o umplu iar până la refuz :))

      Ștergere
  4. Waaa esti foarte optimita inca de la inceput, eu mai am 3 ani pana la facultate si cand ma gandesc la ea ma trec fiorii. Succes la facultate si in Bucuresti :*
    P.S.: Am si eu un blog aici: http://booksormovie.blogspot.com/ te rog intra pe el si daca iti place aboneaza-te. Merci :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt optimistă? :)) Bine, poate sunt. Mi s-a mai spus, dar eu de obicei nu mă consider optimistă. Cred. Sau. Nu știu. Nu contează. Fie, sunt optimistă :)) Cei trei ani o să treacă imediat ;;) Bine că mi-ai zis de blog :3 Mulțumesc și eu, te pup :*

      Ștergere
  5. E frumos in Bucuresti si la facultate. Depinde foarte mult si de oamenii peste care dai, sper ca tu sa ai noroc. Mie sincer mi-a placut la facultate, ai multe optiuni si poti sa incerci tot ce vrei.
    Mult succes si sa te mai vedem pe blog. >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Denisa! Te-ai vopsit? Am văzut ceva pe facebook :)) Te pup :*

      Ștergere
  6. Succes, Antonia! Ești oricum, fată deșteaptă și nu ai mare nevoie, dar știu cum e să treci printr-o experință nouă, care te sperie la început! S-ar putea totuși să-ți placă foarte mult așa că pregătește-te de momente minunate! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aw, Ancuța, ești o super drăguță! :* Îmi place deja foarte mult, iar întrebarea Ce caut eu aici? începe să capete un răspuns. :) Mulțumesc mult pentru încurajare :*

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Semiotica m-a dat de gol, așa-i? Da, la Comunicare și Relații Publice, la Universitate ^_^ Et tu, Brutus?

      Ștergere
  8. Mult succes la facultate! >:D< Sper să fie o experienţă plăcută pentru tine şi să cunoşti oameni de treabă şi să vezi locuri frumoase! Eu nu am îndrăznit să plec în Bucureşti şi nu m-aş vedea locuind acolo vreodată. Mi se pare destul de aglomerat şi vara din câte am sesizat este extreeeem de cald (m-am obişnuit cu vaga briză a mării). :))

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)