Ce nu găsești?

marți, 18 noiembrie 2014

Această postare nu are Gaudeamus în titlu #2

Bună!

În speranța că toată lumea e bine și în toate facultățile mintale (școala/facultatea mai face și de-astea), revin pe blogul meu drag cu o postare despre târgul internațional de carte :)

Aș vrea să vă vorbesc despre un eveniment pe care îl aștept de foarte foarte mult timp. Probabil al doilea cel mai așteptat eveniment al anului, după Crăciun, se va desfășura începând de mâine, 19 noiembrie și va ține până duminică, 23 noiembrie. Gaudeamus renunește o serie de evenimente culturale, prezentări, lansări de carte, discuții și proiecte, dezbateri, expoziții, idei și conferințe axate pe toate tipurile de public.

Așadar, ediția 21 a Târgului Internațional Gaudeamus vine cu noutăți minunate din partea tuturor editurilor, dar eu vă voi prezenta noutățile din partea editurii Leda, motivând desigur de ce fac această alegere.

(un pic de Dylan nu face rău nimănui :3)

Leda, se vede clar, s-a scufundat puțin, dar asta nu înseamnă că loialitatea mea a scăzut; din contră. Primele cărți fantasy pe care mi le-am cumpărat au fost de la Leda. Cele mai multe cărți din biblioteca mea, sunt de la Leda. N-am citit Allegiant, fiindcă am așteptat să apară la Leda. Cum să vă spun, Leda este printre cele mai importante edituri pentru mine. Indiferent prin câte greutăți va trece, voi fi alături de această editură.

 Editura Leda, imprint al Grupului Editorial Corint, se prezintă la această ediție a târgului de carte cu titluri noi, așteptate de toți:

Experiment! Volumul 3 al seriei Divergent de Veronica Roth va fi probabil cea mai cumpărată carte de la târg. Nici nu pun descrierea, nu vreau să știu nimic. (deși am tot fost spoilerită. hei. nu. blank. vid în mintea mea).Experimeeeeent!


Următorul volum abia scos de sub tiparele Leda, este, sunt convinsă, așteptat de foarte mulți. Orașul sufletelor pierdute, volumul 5 din seria Instrumente Mortale de Cassandra Clare. Am citit doar primul volum, dar vreau să continui seria, deși Clary m-a enervat profund :))


Un alt titlu care poartă sigla Grupului Editorial Corint, este Testul fierului, carte scrisă de Holly Black și Cassandra Clare, și pe care o puteți precomanda deja de aici


Nu știu, eu sper că v-am convins cât de cât să treceți pe la târg, dacă nu pentru Leda, măcar pentru toate celelalte cărți, expoziții, lansări, dezbateri și dialoguri interculturale care vor avea loc în spațiul Romexpo.

Ne vedem pe acolo vineri!



2 comentarii:

Lasă un comentariu :)