Ce nu găsești?

duminică, 5 aprilie 2015

„Ce-am facut cand am tacut” si castigatorul concursului

       Bună! Vă scriu de acasă, liniștită și fără gândul pe care îl am în fiecare săptămână, acela că trebuie să plec iar la cămin și să stau pe tren, cu bagaj și oameni care vorbesc prea tare. Așadar, vă scriu fără grabă.
       Mi-am luat vacanță mai devreme din considerente medicale și am să vă țin zilele viitoare la curent cu starea mea, pentru că pur și simplu am nevoie de încurajări. Voi trece printr-o perioadă grea și simplul gând la ceea ce urmează mă sperie, dar sper că totul va fi bine.

     Oricum ar fi, am avut niște săptămâni pline.

    
      Am fost la Ateneu pentru cercetare, ca voluntar. În urma ajutorului acordat, am văzut și auzit spectacolul din acele seri, nu știu exact ce, dar a fost Bruckner. A fost minunat și aș merge din nou, oricând, chiar dacă a fost obositor să explic fiecăruia ce dorește Filarmonica, cum trebuie să completeze chestionarele și ce se va întâmpla cu ele.  (Mai jos poză cu mine și fetele :D)


       M-am angajat. Din întâmplare, poate chiar noroc. Am întâlnit-o pe Elena la Bloggers's meeting, când ne-a invitat Manafu în Piața Romană, la lansarea noului Burger de la McDonald's. Și se pare că sunt asistent PR la Tupper. Sau am fost, pentru că sănătatea și lipsa timpului nu mi-au mai permis să continui. Dar a fost o super experiență!

  
   Am ajutat la organizarea Crosului Pădurii în Tineretului ca voluntar, am fost la concert Iris și implicit la Marșul pentru Viață, am mers la concertul caritabil Rock by Rock realizat de Focus, care a avut ca scop strângerea de fonduri pentru copiii dispăruți și abuzați sexual, am fost la BuzzCamp, am aflat o mulțime de lucruri, m-am implicat, în cadrul asociației din care fac parte, în două proiecte. Unul se numește Grădina din Cărți, iar celălalt, Natura Desenelor, ambele cu mari șanse de a fi realizate :) Sus poza cu Rafael de la Iris, stânga poza cu badge-ul și medalia primită de la Crosul Pădurii, pe fondul verde al tricoului încă ud de ploaie, jos poză cu noi ieri, la Grădina Botanică.



      Și bineînțeles, pentru că probabil ați sărit peste tot ce am scris eu mai sus, anunț acum câștigătorul volumul 2 din Divergent. Mulțumesc mult, Editura Leda și vă mulțumesc tuturor că v-ați înscris!

        Câștigătorul concursului este:


      Felicitări! Te voi contacta eu în cel mai scurt timp pentru a pune la punct detaliile privitoare la premiu!

Voi ce mai faceți? Vă bucurați că vine vacanța? Are Raisa o campanie frumoasă, dar vă voi prezenta mai multe în zilele următoare :)

10 comentarii:

  1. Haha,Meduzo,activa mai esti! Mi-a fost tare dor de tine! Ce fain ca ai fost la Bloggers meeting :( .As vrea sa iau si eu parte la asa ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În curând vei lua și tu parte! :) Da, când mă uit în urmă, se pare că am fost foarte ocupată, dar sincer, nici nu știu când a trecut timpul :)

      Ștergere
  2. Buna! In primul rand, felicitari pentru implicarea ta in atatea proiecte, pentru energia si dorinta ta de a face cat mai multe lucruri frumoase! In al doilea rand, multumesc pentru carte! Abia astept sa o citesc! Multa sanatate iti doresc! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Larry :) Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, sper că o să îți placă Insurgent la fel de mult ca mie :) :*

      Ștergere
  3. Hei Meduzo, sa stii ca imi plac mult activitatile in care te-ai implicat. Keep doing it! :)
    Si felicitari castigatorului! *
    Ps: Cu ocazia vacantei, as vrea sa lecturez cat mai muuuulte carti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Loreen! Și eu intenționez să citesc și să ajung la zi cu serialele :D

      Ștergere
  4. Multă baftă în continuare! ^_^
    Îți doresc o vacanță plăcută și multă forță ca să treci prin toate cu bine! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Heiii, eu am alergat la Crosul Padurii, ati facut o super treaba voluntarilor, in ciuda conditiilor meteorologice! Din partea carei asociatii ai fost voluntar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știam eu că tu erai! Te-am văzut pe acolo, dar nu eram sigură că erai tu pentru că eram destul de zombie :))) Mulțumim mult, a fost o adevărată provocare! Am fost voluntar la Viitor Plus :D

      Ștergere

Lasă un comentariu :)