Ce nu găsești?

luni, 10 decembrie 2012

Altfel de ingeri

                            Anunt cu mandrie prima mea carte citita in format electronic!

    

Recenzie: 
Dru Anderson calatoreste impreuna cu tatal sau din oras in oras, pentru a vana creaturi supranaturale, ce apartin Lumii Reale. Ajungand intr-un orasel inghetat din Dakota, tatal lui Dru, plecat intr-o misiune, nu se mai intoarce, sau cel putin, nu se mai intoarce viu. Dru trebuie sa hotarasca ce va face in continuare, iar prietenia cu Graves, un tip gothic se va dovedi o alegere buna, fiindca Graves ii va pazi spatele si o va ajuta de multe ori. In timp ce il cauta pe cel care i-a ucis tatal, Dru afla raspunsurile pe care le cauta, si il intalneste pe Christophe, un djampir deloc demn de incredere, dar datorita caruia scapa cu viata din mainile celor ce ii doresc moartea. Mie mi-a placut mult cartea. Nu ma declar nici Team Chris, nici team Graves, pentru ca nu-l cunosc prea bine pe Christophe, si nu-mi place sa schimb taberele. Oricum, Graves imi este foarte simpatic (Prima data e gratis), iar Dru este sakfjsjhjfdghdkfgk. E o dura, ei bine, nu la fel de dura ca Rose, dar este oricum un personaj puternic si bine conturat :) 


 <- Dru, in viziunea mea (Brianna Evigan)

<- Graves, in viziunea mea (Dylan Vega)

Nota mea: 4,9/5

10 comentarii:

  1. Felicitari pentru primul ebook! Am citit cartea acum un an si mi-a placut foarte mult. Sper sa continui seria. Super recenzie si sunt de acord: nu stiu ce sa zic de Christophe, iar Graves este prea dragut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos :D Am un maxim chef de bloguiala, asa ca voi posta zilnic (Sper sa nu-mi dispara cheful, asa, brusc si fara motiv :D )
      Ma tot gandeam. Graves? Christophe? Nu ma pot decide. Probabil ca voi alege o tabara dupa ce voi citit si al doilea si al treilea volum :D :)

      Ștergere
  2. Pe bune, iubesc actorii pe care i-ai ales. Si la Christophe nu ai pus pe nimeni??? Eu iti spun de acum ca il aleg pe Christophe :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paiiii :D Nu-l cunosc prea bine, si nu mi-am format o parere despre el inca :D

      Ștergere
    2. Oricum,eu tot sunt curioasa pe cine alegi :D Eu nu am ales pe nimeni inca :D

      Ștergere
  3. Pe mine m-a cam dezamagit :( poate pentru ca mi s-a tot spus cat de groza e si nu mai stiu eu ce si mi-am format niste asteptari grozave de la ea. Nu stiu daca a-si cumpara in continuare cartile, merita? Inca incerc sa le gasesc ebook, poate doar asa..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am citit decat primul volum, si asta in format e-book :D Nu stiu daca devine mai buna actiunea in vol 2 :D

      Ștergere
    2. Cele de pe scrib nu se pot downloada nu? trebuie sa platesti ca sa le citesti integral?

      Ștergere
    3. Așa știam. Ori plătești, ori încarci un alt document, parcă așa era :D

      Ștergere
  4. Merci :) am incarcat si eu ceva si acum pot sa le i-au ^_^

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)