Ce nu găsești?

luni, 3 decembrie 2012

Leapșa dosărelului secret

Claudiu a fost primul, si de la el am luat leapsa. Click aiiiiciii! Bun bun bun. Este vorba de dosarul ala voluminos, in care se afla toate lucraricile din clasele I, II, III, etc. (Asa, ca un fel de dosar C.I.A cu informatii secrete) Am gasit niste chestii de mama mama! Ce dor imi e de clasa I! Of doamne, si imi e si rusine, dar deoarece Claudiu a avut curajul sa-si arate opera de arta, o voi arata si eu. :D Gataaaaaaaa? Perfect.
 
Unde este tema? Na, se pare ca eram tare uituca pe atunci (nu ca s-ar fii schimbat ceva in prezent:D)

Ce-am mai ras cand am vazut observatia din dreapta :))


Asta de mai sus, cam nu stiu ce e. 10 puncte pentru cel care ghiceste (ca eu de fapt stiu, dar nu vreau sa zic ;) ) si inca 10 puncte, pentru cel care ghiceste in ce clasa e facut :> 

Minunatie de desen. Eu, sincera sa fiu, nu stiu de ce opera de mai sus nu se afla intr-o galerie de arta de prin Paris ori Milano. Nu stiti sa apreciati arta fraierilor :)))

Leapsa este pentru toata lumea. Chiar insist sa o ia toata lumea! Astept link cu postarile voastre >:)






7 comentarii:

  1. geniala : tema unde este ?:)))
    ce zambet are soarele din ultima poza,face reclama la pasta de dinti :> :)) sii eu cred ca in poza aceea sunt niste pomi,o paduree:) am primit 10 puncte :o3 ?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ododo, cat de dragut <3 Mie daca mi-ar fi scris invatatoarea 'Tema unde este?' as fi inceput sa plang :)) Eram sensibila rau :)) Si heei, mi-ai copiat desenul :))
    O sa fac si eu leapsa asta <33

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de frumos . Chiar am ras cand am vazut alea " unde e tema? " :)) . Genial . Hi hi , ce repede trece timpul nu ? Cred ca as cam face si eu leapsa asta desi caietele din 1-4 nu le mai am , dar niste lucrari parca am si eu . Oricum , chiar azi ma gandeam cum ne uitam in trecut si realizam ca lucrurile astea mici ne-au facut mari . Foarte emotionant .
    Sa ai o iarna magica Antonia !
    P.S : Parca ti-am mai zis ca-mi place numele tau.. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ai mai spus de nume, Alex :* Multumesc. Si mie imi place, desi cand eram mica il uram, si de curand am avut de patimit (vorba vine) de pe urma melodiei Antoniei (Morena. Si la sf spune, Antonia WAIT!, stii, stii?) si de pe urma reclamei de la Nestea, ( aia cu Antonio, fa caldo) dar nu ma plang (prea mult :D). Sa stii ca oricand ma apuca pe mine sa scriu un roman (pe care nu-l termin), primul nume care-mi vine in minte e Alex. Alex(andra/ander) ori Julia. Sunt 2 nume care mie imi plac mult :> Comentariu mamuuut :) O iarna magica, voi avea, dar numai daca ninge :) TREBUIE SA NINGA! Eu vrea zapada! :) Multumesc, o iarna frumoasa iti doresc si tie :) Astept leapsa cu lucraricile alea smechere :>

      Ștergere

Lasă un comentariu :)