Ce nu găsești?

duminică, 30 decembrie 2012

Recenzie Damnare de Lauren Kate

În sfârșit am primit și eu Academia Vampirilor, vol 4. În curând vine și recenzia. Așa. Între timp, scurtă recenzie la Damnare. Deci.
Titlu: Damnare; Autor: Lauren Kate; Carte citită în format electronic (DA! toate cele 331 de pagini)



Ce să spun. Nu m-a dat pe spate. Ar fii trebuit? A, ok atunci. _______ (pe spate) Deci tipa asta, Lucinda Price ajunge la o școală. O Școală! Incredibil veți spune, cum este asta posibil?!. Ei bine, da! Credeți! O școală! O școală de corecție, mai exact. (Scurtă recenzie, fir-ar!) Bun. Deci Luce ajunge la școala asta din cauza a ceva ce nu a făcut. Mă rog. Să-i spunem doar așa: cineva s-a jucat cu focul până s-a ars. Toată lumea, inclusiv familionu' ei o crede sărită de pe fix și Lucica se cam integrează bine în minunatul colectiv al școlii Sword & Cross. Aici ea îl întâlnește pe Daniel. Gata recenzia. Sper că v-a plăcut.



Glumeam. Aici vine chestia care m-a enervat pe mine rău de tot. Deci Luce îl vede pe Dani și îi place de el. Tipul îi arată degetul din mijloc. Luce însă nu pricepe! Începe și caută informații legate de Dan, cu ajutorul lui Penn, o tipă drăguță. În peisaj mai sunt Arianne, o nebună nebună nebună, Cam, căruia-i place de Luce și Gabbe, care cică e prietena lui Daniel- da' nu e. Pe lângă degetul ăla obscen, Dan se poartă și nașpa cu ea, mă rog, la început. Dar Luce începe și visează la cai verzi. Făi fată! Tu nu poți să pricepi mesajul? Ce? TRe' să ți-l scrie pe un răvaș? Mai departe, insa, am înțeles de ce s-a comportat Luce așa. Nu voi spune prea multe, doar că Daniel și Luce au fost meniți să fie împreună și nu e prima dată când se întâlnesc, dar e prima dată când Luce... ha! nu vă spun. Bun. Are loc o luptă. O luptă atât de rapidă încât n-am înțeles mare lucru din ea, fiindcă acțiunea lâncezește până la lupta asta, și apoi totul explodează de nu mai știu de capu meu. Sunt implicate multe personaje, au loc trădări, Luce află tot mai multe despre Daniel și despre trecutul lor, și cineva moare.Fir-ai tu să fii! Îmi plăcea personajul ăla!
Nu m-au impresionat multe la această carte, dar mi-a plăcut de cei 2 băieți Daniel Grigori (păi numai după nume îți dai seama că e mișto!) și Cam ( la ăsta nu-ți dai seama după nume, da era brunet, creț și cu ochii verzi. Ce mai vrei?)

Nota mea: Știu că am spus că nu m-a imprEsionat așa mult, dar mi-a plăcut -când nu mă enerva-. Deci serios. :) A, nota. 3/5

17 comentarii:

  1. Owwww yaa,prietena mea cea mai bună a citit-o de curând şi tot îmi cânta *trolololo* într-una că e foart faină cartea şi să o citesc şi eu.Eii bine,recenzia ta m-a convins pe deplin!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta perspectiva ta :)) chiar m-ai facut sa rad :D Sper sa te bucuri de carti pana la sfarsit, sunt chiar bune si merita citite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-am făcut să râzi. De obicei nu prea-mi iese ;)) Am să mă apuc și de volumul 2 în curând :)

      Ștergere
  3. Am citit-o acum un an după ce am terminat AV şi m-a făcut să dau cu ea de pereţi :)) M-a enervat rău Luce şi mi-a plăcut decât finalul. De ce trebuia să o citesc după AV, de ceee :))

    Şii dacă n-ai ce să faci de Revelion te invit la chat :* :*
    http://rose-books.blogspot.ro/2012/12/just-saying.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt singura căreia Luce i-a scos peri albi, da? :)) Mi-a plăcut mai mult de Arianne și Penn, decât de  Lucinda :D
      I shall chat on the New Year's night ^:)^

      Ștergere
  4. ASDKJGHDK. Ai primit volumul 4 din VA. Înseamnă că ai citit volumul 3. ^fgadhgbdsadasnjkf^ Sunt obsedată, nu mă băga-n seamă. Încerc să conving un prieten de vreo 3 luni de zile să citească primul volum. Mda. A ajuns pe la pagina 50. În fiiine, să lăsăm frumoasele mele catacombe numite colegi în pace, și să revenim. Care a fost reacția ta după ce ai terminat volumul 3? Mine was: UNBELIEVABLE.
    Și iată cum creatura asta de la tastatură aduce vorba încă o dată despre seria care i-a năruit toate prejudecățile despre cărți. ^^

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) we don't keep calm! Stiu cum e sa fii nebun dupa o carte (in cazul nostru, serie). AV este uimitoare! Deci asa, reactia mea? Pai.. a fost urmatoarea: F*uck f*ck f*ck! De ce???? DE CEEEEE?? De ce ma? Richelle M cruda fiinta ce esti! De ce mi l-ai transformat? >:p Dimitri al meu :( :( Si in plus, finalul m-a lasat atarnata in aer rau de tot. ARGHHHH! Si am asteptat enspe ani (mai exact in jur de 5 luni) sa primesc volumul 4 ;;) Dar acum l-am primit >:) Mai am vreo suta de pagini ;;) Tu zici ca ai citit toate volumele? ;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Anul trecut le-am terminat. Dar le-am re-re-re-re-re-re-re-re-recitit de câte ori am avut ocazia. :)) După ce le termini, o să fii în starea aia *de ce? de ce s-a terminat?! nu se poate termina!*, așa cum am fost toți.
      În prezent sunt obsedată de Ben Barnes ( tipul pe care tot globul își dorește să-l joace pe Dimitri în filmuleț. :o3 Știai că se face film, nu? (bine, ei zic că e doar un proiect, dar scriptul e făcut așa că... :-?? )
      și daa, Ben Barnes e așaaa drăguț :o3 Și daa, arată exact ca Dimitri. Și daa, o să mor până se face filmul.

      Ștergere
    2. Da, Ben Barnes pare alegerea perfectă. LA Rose.. nu știu ce să spun. :-?? Nu mă satisface niciuna din alegerile ce apar pe net.. tot visez la o tipă șmecheră cam ca cea care apare pe copertă :D Și da, știu că se va face film :)) Am speriat-o pe maică-mea când am aflat că am început să țip și să dansez dansul norocos. :)) De abia aștept! Mă înțelegi????? De abia așteept!!!!!!! Vreau filmul! ACUM! Film, serial, ce-o fi! Și sper să nu schimbe prea multe, ca la TVD că nu mă mai uit. Ee nu :)) Ba pe naiba, o să mă uit! :))

      Ștergere
    3. A, tu ești cu dansul. Eu sunt cu râsul. Când am văzut că se face film, prima dată am început să urlu prin casă. Pe urmă, am sunat o prietenă și-am izbucnit într-o criză de râs. Tu știi ce e aia? CRIZĂ de râs!!! Am râs vreo 20 de minute în continuu și ea, săraca, tăcea și continua să-mi asculte mie țipetele victorioase. Sper numai că nu i-am afectat prea tare auzul. :-s

      Ștergere
    4. Ai doamne :)) Știu, mă mai apucă și pe mine. :)) Dar ador momentele alea, mă fac fericită :))

      Ștergere
  6. Ok, esti prima persoana care recunoaste asta.Cum dracu' poate fi fata asta asa proasta? Si faza cu degetul mi s-a parut nepotrivita.Totul incepuse asa calm si gotic, dupa care vine tipu si ii arata degetul gen ''bai fetita, care-i problema cu tine'' si in loc ca ea sa faca ceva, nu domnle' ea il vede ca pe Iisus. In rest a fost frumoasa, doar ca legatura asta dintre ei miroase cam aiurea :)) Am citit si doi, dar primul e mai bun. Ce dragut ca ii zici Dani :)) Mie mi-a placut mult baiatul, doar ti-am zis ca mi-am botezat fostu pc dupa el :)) Pe asta de acu' il strig Will :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Păi a fost o fraieră, Luce. Vine ea la școală, în loc să-și vadă de ale ei, pune ochii pe primul băiat pe care-l vede și gata, se gândește la nuntă și la copii drăgălași, și ce drăguț, începe să-l spioneze, și toate cele... nu. Nu se face așa! Tare pc-ul tău :))Eu nu-mi botez pc-urile, dar e o idee tare :))

      Ștergere
  7. Deci toata inspiratia a apelat la tine :)) , superba recenzia , pe cine nu a inervat de loc ,Luci ?!

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)