Ce nu găsești?

marți, 17 septembrie 2013

Me being random #2

Bună seara, spun! Urmează o postare idioată, deci dacă pe moment nivelul vostru de toleranță privind aiureala, este scăzut, vă rog să treceți mai departe.

Am văzut că toată lumea a postat despre primele zile de școală, așa că încerc să nu mai pomenesc despre asta. Îmi e dor de Stiles, și cică sezonul 4 din TW apare abia în ianuarie!! Așa nu-i corect!
Uite-l ce scump este! Îmi vine să îl iau și să îl flocoșesc, și să îl iubesc, și să îl strâng până nu mai pot, pe modelul So fluffeeeh Im gonna die!
Oh mamă, și e un tip la școală, Octavian îl cheamă, care seamănă cu Scott McCall. Știi cum seamănă? Zici că-s gemeni mă! #așaprostuțdardrăguțșiînaltșicredcumușchi
Am mai văzut un boboc pe care îl tot vedeam pe la țară, cu skateboard-ul. Și cică are păianjeni și șopârle și șerpi acasă. Brr. Nu știu dacă să zic super tare sau să mă închid într-o bilă uriașă de sticlă inglasabilă și să nu mai ies niciodată de acolo.

Până să începem școala am terminat sezonul 3 din True blood. Și din nou, Eriiic! A fost mișto sezonul. Oricum poveștile celorlalți actori nu mă interesează, decât văd așa fragmentat. Las toată scena numai când e Sookie și Eric :D

M-am apucat să citesc P.S. Te iubesc și e atâât de amuzantă! Îmi e tare drag de ea, mă bucur că m-am hotărât să o citesc. Astăzi mi-am primit cărțile împrumutate înapoi. *ignorați pungile aruncate de lângă :D* Mi-a fost dor de ele :o3 Și în plus, mami mi-a eliberat un raft ca să îmi așez cărțile frumos. A fost greu să o conving, dar am reușit, și acum mă duc și mă uit la raft din 10 în 10 minute, așa mi-e drag de el!

Mă  apuc să mă uit la Sleepy Hollow până nu îmi spune Adry tot ce se întâmplă în el. Că și așa, pe mess din 5 în 5 secunde: Oh my God! Fucking shit! Fuck youuuu! Tre să te uiți!! Și bla bla, și chestii :))

Voi ce ați mai făcut? În afară de școalăăă! :)) Ce ați mai citit, ceva cool? :D

Meduza vă iubește! :*

12 comentarii:

 1. STILES E ATÂT DE ADORABIL DUMNEZEULEE
  Şi Eric e fain. Dar mno, îmi e cam frică să mă uit la serial şi nu prea mi-au plăcut cărţile, plus că mai am o grămadă de seriale începute şi lui Adry i-am promis de vreo două luni că mă uit la Friends. :">
  Acum citesc un ebook, Lolita, şi-mi place mult de tot stilul autorului, plus că nu e lungă deloc cartea :)) Oh, de câte ori am căutat P.S. te iubesc la bibliotecă era luată de altcineva.
  Am fost la City Of Bones şi a fost grozav. La şcoală a fost oribil, nici nu mai vreau să vorbesc despre asta. Şi mi-am căpătat o răceală naşpa de-mi sună vocea ca a unui zombi.
  Păii, lectură plăcută şi succes în clasa a 12-a -nu? :)) -, mai ai puţin şi scaapi de şcoală.
  Şi noi o iubim pe meduză <333

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să nu te uiți la True blood că nu e pentru tine :)) Adică nu povestea în sine, dar sunt foarte multe scene erotice, și nu din alea finuțe :)) Când mai crești, îți dau voie cu cea mai mare plăcere să te uiți :)) Lasă tu Friends că are vreo 100 de ani serialul ăla :)) Am văzut că ai fost la City of bones. Vreau și eu să îl văd, dar na, n-am citit cărțile :D Încă! :)) Să te faci bine Rose :*

   Ștergere
 2. Mie deja şcoala îmi ocupă cea mai mare parte a timpului, deci nu prea mai am timp să-mi îndeplinesc dorinţele cinematografice.
  Păi, ultima carte citită este "Oraşul oaselor". Mi-am zis că citesc mai întâi cartea şi după să vizionez filmul. :D

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uu, mă bucur că ai reușit să o citești :* Eu, deși sunt ocupată cam 80% din zi, îmi fac timp o oră să mai citesc, sau să mai văd un episod dintr-un serial :D

   Ștergere
 3. Ahhhh ce mi-as dori sa nu fi inceput scoala :(( lucrul bun este ca in pauze colegele mele mi-au facut o lista lungaaaaaaa cat toate zilele de post cu filme pe care sa le vad,ca eram in pana de ideei, dar partea proasta e ca nu am cand sa le vad :(
  M-am apucat de Carrie de Stephen King si e geniala, cica ar trebuii sa fie horror, dar pe mine nici asta nu ma sperie :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și eu vreau să citesc Carrie, dar nu am găsit-o la bibliotecă. Cred că o mai amân un an :)) Cât despre filme, și eu am o ditamai lista, dar n-am timp pentru atâtea :D

   Ștergere
 4. ȘI EU MĂ UIT LA TW ȘI STILES E ATÂT DE ASDFGHJKL.
  Ha ce poză adorabilă ai făcut. OMG VREAU ȘI EU UN SCOTT ÎN LICEU. VREAU.
  Lectură plăcută! Eu citesc Jurnalul unui adolescent timid și e genială!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ioi! Te iubesc! Și pe Stiles! :x Vrei? Ți-l fac pachet și ți-l trimit :)) E cam clasa a 10-a, deeeci.. prea micuț pentru mine :)) Și în plus, anul ăsta chiar nu timp de relații cu scoți stileși, sau alți tipicareseamănăcuactori :))

   Ștergere
 5. :)) Figură!! Să știi că mie îmi place mult la școală!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. No, și mie. Nu îmi plac: temele, stresul,temele,colegii (nu toți), trezitul de dimineață, culcatul devreme, lipsa timpului pentru orice altceva. În rest îmi place :))

   Ștergere
 6. ...traigo
  ecos
  de
  la
  tarde
  callada
  en
  la
  mano
  y
  una
  vela
  de
  mi
  corazón
  para
  invitarte
  y
  darte
  este
  alma
  que
  viene
  para
  compartir
  contigo
  tu
  bello
  blog
  con
  un
  ramillete
  de
  oro
  y
  claveles
  dentro...


  desde mis
  HORAS ROTAS
  Y AULA DE PAZ


  COMPARTIENDO ILUSION
  MEDUZA BLANDA

  CON saludos de la luna al
  reflejarse en el mar de la
  poesía...
  ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE ZOMBIS, EXCALIBUR, DJANGO, MASTER AND COMMANDER, LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC…

  José
  Ramón...


  RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)