Ce nu găsești?

marți, 17 septembrie 2013

Me being random #2

Bună seara, spun! Urmează o postare idioată, deci dacă pe moment nivelul vostru de toleranță privind aiureala, este scăzut, vă rog să treceți mai departe.

Am văzut că toată lumea a postat despre primele zile de școală, așa că încerc să nu mai pomenesc despre asta. Îmi e dor de Stiles, și cică sezonul 4 din TW apare abia în ianuarie!! Așa nu-i corect!
Uite-l ce scump este! Îmi vine să îl iau și să îl flocoșesc, și să îl iubesc, și să îl strâng până nu mai pot, pe modelul So fluffeeeh Im gonna die!
Oh mamă, și e un tip la școală, Octavian îl cheamă, care seamănă cu Scott McCall. Știi cum seamănă? Zici că-s gemeni mă! #așaprostuțdardrăguțșiînaltșicredcumușchi
Am mai văzut un boboc pe care îl tot vedeam pe la țară, cu skateboard-ul. Și cică are păianjeni și șopârle și șerpi acasă. Brr. Nu știu dacă să zic super tare sau să mă închid într-o bilă uriașă de sticlă inglasabilă și să nu mai ies niciodată de acolo.

Până să începem școala am terminat sezonul 3 din True blood. Și din nou, Eriiic! A fost mișto sezonul. Oricum poveștile celorlalți actori nu mă interesează, decât văd așa fragmentat. Las toată scena numai când e Sookie și Eric :D

M-am apucat să citesc P.S. Te iubesc și e atâât de amuzantă! Îmi e tare drag de ea, mă bucur că m-am hotărât să o citesc. Astăzi mi-am primit cărțile împrumutate înapoi. *ignorați pungile aruncate de lângă :D* Mi-a fost dor de ele :o3 Și în plus, mami mi-a eliberat un raft ca să îmi așez cărțile frumos. A fost greu să o conving, dar am reușit, și acum mă duc și mă uit la raft din 10 în 10 minute, așa mi-e drag de el!

Mă  apuc să mă uit la Sleepy Hollow până nu îmi spune Adry tot ce se întâmplă în el. Că și așa, pe mess din 5 în 5 secunde: Oh my God! Fucking shit! Fuck youuuu! Tre să te uiți!! Și bla bla, și chestii :))

Voi ce ați mai făcut? În afară de școalăăă! :)) Ce ați mai citit, ceva cool? :D

Meduza vă iubește! :*

12 comentarii:

  1. STILES E ATÂT DE ADORABIL DUMNEZEULEE
    Şi Eric e fain. Dar mno, îmi e cam frică să mă uit la serial şi nu prea mi-au plăcut cărţile, plus că mai am o grămadă de seriale începute şi lui Adry i-am promis de vreo două luni că mă uit la Friends. :">
    Acum citesc un ebook, Lolita, şi-mi place mult de tot stilul autorului, plus că nu e lungă deloc cartea :)) Oh, de câte ori am căutat P.S. te iubesc la bibliotecă era luată de altcineva.
    Am fost la City Of Bones şi a fost grozav. La şcoală a fost oribil, nici nu mai vreau să vorbesc despre asta. Şi mi-am căpătat o răceală naşpa de-mi sună vocea ca a unui zombi.
    Păii, lectură plăcută şi succes în clasa a 12-a -nu? :)) -, mai ai puţin şi scaapi de şcoală.
    Şi noi o iubim pe meduză <333

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să nu te uiți la True blood că nu e pentru tine :)) Adică nu povestea în sine, dar sunt foarte multe scene erotice, și nu din alea finuțe :)) Când mai crești, îți dau voie cu cea mai mare plăcere să te uiți :)) Lasă tu Friends că are vreo 100 de ani serialul ăla :)) Am văzut că ai fost la City of bones. Vreau și eu să îl văd, dar na, n-am citit cărțile :D Încă! :)) Să te faci bine Rose :*

      Ștergere
  2. Mie deja şcoala îmi ocupă cea mai mare parte a timpului, deci nu prea mai am timp să-mi îndeplinesc dorinţele cinematografice.
    Păi, ultima carte citită este "Oraşul oaselor". Mi-am zis că citesc mai întâi cartea şi după să vizionez filmul. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uu, mă bucur că ai reușit să o citești :* Eu, deși sunt ocupată cam 80% din zi, îmi fac timp o oră să mai citesc, sau să mai văd un episod dintr-un serial :D

      Ștergere
  3. Ahhhh ce mi-as dori sa nu fi inceput scoala :(( lucrul bun este ca in pauze colegele mele mi-au facut o lista lungaaaaaaa cat toate zilele de post cu filme pe care sa le vad,ca eram in pana de ideei, dar partea proasta e ca nu am cand sa le vad :(
    M-am apucat de Carrie de Stephen King si e geniala, cica ar trebuii sa fie horror, dar pe mine nici asta nu ma sperie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu vreau să citesc Carrie, dar nu am găsit-o la bibliotecă. Cred că o mai amân un an :)) Cât despre filme, și eu am o ditamai lista, dar n-am timp pentru atâtea :D

      Ștergere
  4. ȘI EU MĂ UIT LA TW ȘI STILES E ATÂT DE ASDFGHJKL.
    Ha ce poză adorabilă ai făcut. OMG VREAU ȘI EU UN SCOTT ÎN LICEU. VREAU.
    Lectură plăcută! Eu citesc Jurnalul unui adolescent timid și e genială!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioi! Te iubesc! Și pe Stiles! :x Vrei? Ți-l fac pachet și ți-l trimit :)) E cam clasa a 10-a, deeeci.. prea micuț pentru mine :)) Și în plus, anul ăsta chiar nu timp de relații cu scoți stileși, sau alți tipicareseamănăcuactori :))

      Ștergere
  5. :)) Figură!! Să știi că mie îmi place mult la școală!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No, și mie. Nu îmi plac: temele, stresul,temele,colegii (nu toți), trezitul de dimineață, culcatul devreme, lipsa timpului pentru orice altceva. În rest îmi place :))

      Ștergere
  6. ...traigo
    ecos
    de
    la
    tarde
    callada
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    COMPARTIENDO ILUSION
    MEDUZA BLANDA

    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...




    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE ZOMBIS, EXCALIBUR, DJANGO, MASTER AND COMMANDER, LEYENDAS DE PASIÓN, BAILANDO CON LOBOS, THE ARTIST, TITANIC…

    José
    Ramón...


    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)