Ce nu găsești?

marți, 12 noiembrie 2013

Chit-chat :3

Pălăvrăgeală! N-am mai scris de mult timp chestii neimportante. O, o! Știți că anul trecut am fost la un concurs de istorie? AIiiicii Vreau să merg și anul ăsta.Sper să o reîntâlnesc pe prietena mea, maimuța cu cercei. Să ne împrietenim și să fim best friends. :))
Mi-am luat de la bibliotecă 3 manuale, iar proful de isto mi-a adus o carte destul de bună, pe care o găsiți și pe Libris :D Chair intenționez să mi-o cumpăr și eu. Cred. :))

Acum 2 săptămâni când am chiulit de la sport, am stat la dirigu în cabinet. Dirigu este profesor de logică și filozofie, și poet pe lângă asta. Îi analizam biblioteca și m-am gândit să vă arăt și vouă biblioteca unui filozof, biblioteca unui dascăl cu vechime de 30 de ani și a unui poet.

A fost extrem de interesant să iau fiecare carte la rând și să ma uit puțin prin cele care mi se păreau mai interesante :D

Că veni vorba de asta. De fapt, n-a venit vorba, dar mi-am adus eu aminte. Nu știu câți dintre voi știți de site-ul Azi citesc. Este un site dedicat cărților, cu o mulțime de informații interesante. Site-ul organizează și un concurs cu premii mai mult decât super. Pentru a vedea despre ce e vorba, intrați AICI. 
Voi posta și un banner în partea dreaptă, pentru a putea ajunge la concurs mai ușor. :D Succes tuturor!

Ce se mai întâmplă pe la voi? Ceva interesant? Nu că așteptați iarna? :3
Întrebare la mișto. Dacă n-ați avea, ce ați face cu el, dacă v-ar pica din înâmplare în brațe? 

12 comentarii:

  1. Nu cred că am înțeles întrebarea (mâine am lucrare la mate și nu mai gândesc coerent).
    Și pe mine mă fascinează bibliotecile oamenilor. Spun atât de multe despre persoana care le deține. Interesant ce e pe acolo. Când văd așa ceva îmi vine să citesc tot ca să mă umplu de cultură și apoi să zac în cultura aia pentru tot restul vieții mele.
    Să știi că mi-e dor de tine... Succes cu concursul totuși! Și cu tot ce faci, de altfel! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intrebare tampita, oricum :)) nici eu nu o inteleg :)) Multumesc si bafta si tie :*

      Ștergere
  2. superb post!
    Abia astept sa ninga!!!!Bafta la concurs.Istoria e furmoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Spor la concurs! :D Şi eu mă pregătesc pentru olimpiada la istorie ^^.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uu <3 Super, bafta si tie! Oricum, olimpiada e mult mai grea decat concursul :) Iti tin pumnii!

      Ștergere
  4. O să fiu o ciudată, nu-mi place istoria sau cel puţin n-am găsit un profesor care să mă facă să-mi placă, să ascult cu drag. Cred că mă bag şi eu la concurs, dar la cât de genială sunt, cine ştie ce-mi iese. :))
    Succes la concursul de istorie, fă-i praf!! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut in generala un profesor foarte bun. Datorita lui iubesc istoria. Il compar tot timpul cu Herodot, desi habar n-am de ce :)) Mersi Denise :D Bafta la concurs :3

      Ștergere
  5. nominalizare : http://denisamada.blogspot.ro/2013/11/leapsa-sacrificiul-cartilor.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi sisule :3 Stiam deja :)) Adica o vazusem inainte sa-mi lasi comm :3

      Ștergere
  6. Wow, este a n-a persoana pe care o cunosc si care este pasionata de istorie. Singura istorie care mie mi-a placut vreodata a fost istoria antica, care m-a fascinat intotdeauna, dar in rest nu vreau sa aud de istorie :))
    Mult succes la concursul de istorie, iti tin pumnii >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, e si aia istorie :D Cu civilizatia sumeriana si restul? E foarte misto, insa destul de nu stiu, incerta. A trecut prin atatea maini, iar dovezile s-au cam pierdut, sau au fost nu stiu, remodelate. Asta e parerea mea. Istoria mai recenta, are inca destule dovezi pe care sa ma pot baza :D Desi, si aici exista parti care au intervenit pentru a o scrie macar putin, in feluul lor :D Multumesc And :*

      Ștergere

Lasă un comentariu :)