Ce nu găsești?

miercuri, 4 februarie 2015

Nou la editura Leda

Leda a început în forță noul an, cu activitate crescută pe pagina de facebook și concursuri frumoase, ceea ce mă bucură foarte mult. Dacă nu ați aflat încă ce cărți abia au apărute, iată mai jos două volume pe care sunt sigură că le-ați așteptat de ceva timp.

Titlu: Focul (Vrăjitor și Vrăjitoare #3)
Autor: James Patterson
Traducător: Laura Bocancios
VREŢI UN BASM NU-I AŞA?
        Whit şi Wisty Allgood au sacrificat totul pentru a conduce mişcarea de Rezistenţă împotriva nemilosului regim totalitar care le guvernează lumea.
Conducătorul suprem, Cel Care Este Unicul, a interzis tot ceea ce le este lor drag: cărţi, muzică, artă şi imaginaţie. Dar puterea tot mai mare a magiei celor doi fraţi nu a fost suficientă pentru a opri malefica demenţă a Unicului.
NU VEŢI GĂSI UNUL AICI.
       Wisty ştie că a venit în sfârşit momentul să îl înfrunte pe Unicul. Dar lupta şi focul ei nu fac decât să canalizeze şi mai multă putere în fiinţa lui deja invincibilă. Cum ar putea ea şi Whit să se pregătească pentru iminenta confruntare finală cu nemilosul ticălos care le-a distrus lumea – înainte ca el să devină cu adevărat atotputernic?
NU EXISTĂ FINAL FERICIT.
       În această uluitoare parte a treia a seriei VRĂJITOR & VRĂJITOARE, miza nu a fost nicicând mai mare – iar consecinţele vor schimba totul.
 __________________________________________________________________

Titlu: Timpul îndrăgostiților
Autor: Tamara Ireland Stone
Traducător: Carmen Ion

        ”Iubirea dintre Anna şi Bennett este mai mult decât o relaţie la distanţă: ea trăieşte în Chicago în anul 1995, iar el este un călător în timp şi vine din San Francisco, din 2012, aşa că cei doi nu ar fi trebuit să se întâlnească niciodată.
       Totuşi se întâlnesc şi se îndrăgostesc... Şi, înfruntându-şi soarta, găsesc o cale de a fi împreună.
       Nu este însă un aranjament perfect, căci Bennett nu poate rămâne în trecut decât pentru perioade scurte şi ratând intervale mari din propriul prezent pentru a fi cu Anna. Amândoi sunt totuşi optimişti că vor reuşi să rezolve problemele..., asta până când Bennett este martorul unui eveniment la care, în mod sigur, nu s-a aşteptat.
       Deciziile pe care le va lua începând din acest moment vor conduce oare spre un viitor pe care nici el şi nici Anna nu şi-l doresc?”
În partea dreaptă aveți link-urile de comandă :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu :)