Ce nu găsești?

vineri, 10 aprilie 2015

De la mine ai un NU!

      În sfârșit! Simțeam nevoia unei astfel de campanii de foarte mult timp. Mă uit în jurul meu și realizez că am ajuns într-un moment în care urâm foarte mult. Nu urăm. Urâm. E diferență de o literă.


      M-am abținut să vorbesc despre Mihaela Rădulescu, despre șocul uriaș pe care l-am avut în momentul în care am citit articolul Adrianei Șandru și am urmărit pe youtube filmulețul cu Mihaela, sărutând un puști. Am crescut cu emisiunile ei, cu Duminica în familie, o știu pe pe tipa asta de o viață. Și întotdeauna am apreciat-o. Era o femeie frumoasă, elegantă, educată și de bun simț. Și de asta spun că am avut un șoc când am văzut-o la Românii au Talent. Pentru că se transformase într-o Baba Cloanța cu voce groasă, cu o atitudine dezgustătoare și pentru că nu era de ajuns, acum aflu asta.


      Deci să reluăm. Lăsăm la o parte sărutul ăla indecent, tăvălitul prin făină și toate celelalte. „Sunteți oameni anormali, oricât vă deranjeaza că vă numim așa.” Pe bune? De unde până unde ai devenit tu responsabil cu stabilirea limitelor pentru normalitate? Ce este normalitatea din punctul tău de vedere? Este normal să te comporți de 22, când tu ai vârsta asta pe-un picior? Este normal să îți arăți silicoanele în halul ăla într-o emisiune urmărită și de minori? Sunt atât de supărată pe ce ai spus că îmi vine să scriu un eseu pe tema asta, dar nu vreau să fac ceea ce ai făcut tu. Nu vreau să instig la ură și sentimente negative. Pentru că asta ai făcut. Ai făcut o țară întreagă, sau cel puțin o parte, să conștientizeze că ești nebună și că urâm prea mult, iar asta trebuie să înceteze. Succes în a fi normală.




8 comentarii:

  1. Dragă Meduză, să știi că și eu împărtășesc aceleași sentimente, ca tine în privința Mihaelei Rădulescu. Felicitări pentru articol, îți trimit o îmbrățișare virtuală. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mai rau mi s-a parut cand a facut-o pe fetita aceea care a dansat grasa si i-a zis ca nu mai trece de ea daca nu slabeste pana data viitoare. Sunt complet de acord cu tine, si de la mine are un "NU" tare hotarat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te aplaud pentru initiativa si sunt de acord cu tine. Nu am fost niciodata fana Mihaela Radulescu, insa aveam o altfel de parere despre ea. Acum face numai prostii: saruta pusti, jigneste pustoaice, ii ies ochii din orbite cand vede un barbat bine, se intinde pe masa juratilor... Strica emisiunea. Si de la mine, Mihaela are un NU!

    RăspundețiȘtergere
  4. Total de acord cu tine! Femeia asta joaca un rol care nu i se potriveste, nu cred ca stie ce impact are asupra concurentilor...
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)