Ce nu găsești?

luni, 23 decembrie 2013

Căștigătorii concursului de crăciun


Salut copii! Am afișat câștigătorii Concursului de Crăciun și deja am contactat câștigătorii. V-ați înscris atât de mulți! Mulțumesc! Câștigătorii sunt:

Teodora Petcan pentru The Trickster's totem
Stan Daniela pentru Micuțele mincinoase și secretele lor
Sabrina Lupșan pentru Frenezia
Lacra Dima pentru Cele 2 cărți Nu plânge sub clar de lună și volumul 2.

Felicitări tuturor! Regret că nu ați putut câștiga toți, dar promit să mai fac concursuri.
Toată bucuria pe care o aveam, gândindu-mă că o să ofer din cărțile mele s-a risipit acum 2 minute când m-a sunat tipul de la fan curier. Am găsit pe un site, Biblioteca online, sau așa ceva, un fel de concurs. Îți alegeai 2 cărți mai vechi și ei ți le trimiteau gratis, așa, în spiritul crăciunului. Tipul de la Fan curier m-a sunat și mi-a spus că am de plătit taxe de curierat în valoare de 58 lei și că altfel nu îmi dă cărțile. I-am spus că îmi pare rău că a făcut drumul degeaba. În mesajul de dimineață nu spunea nimic despre nicio taxă. Sunt curioasă dacă ați mai luat ceva cu fan curier, și cât era taxa  de transport. Sunt foarte, foarte curioasă. Pentru că am de gând să fac scandal. Bine, mă mai gândesc la asta un pic, să nu îmi pară rău după.

Am început să mă uit la Reign -am terminat deja episoadele apărute :D-. Vai cât e de frumos serialul! Costumele, peisajul, povestea, jocul actoricesc! E un serial care merită urmărit. Plus că nu-s decât 8 episoade apărute. Eu mă uit cu mami. Și dacă mami spune că e bun, atunci e bun! Mersi Adry! :*

Ce mai faceți voi? Ce ați mai citit? Eu citesc acum Captiv în labirint 2. Am lăsat Povestea lui Lisey pe mai târziu :)) Unde vă petreceți sărbătorile? Și ce tradiții frumoase de iarnă sunt prin zonele în care locuiți? :D

11 comentarii:

  1. Am vazut si eu concursul acela, dar am uitat de el. Pana acum, a venit de 3 ori curierul la mine si am avut transport gratuit, chiar daca am comandat sau am castigat la vreun concurs.
    Poate ca deja se dadusera cartile care erau in stoc sau cine stie ce s-a intamplat de iti cerea sa platesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Erau taxele de curierat, a mentionat tipul clar. L-am trimis inapoi cu ele, oricum :))

      Ștergere
  2. Multumesc mult pentru carte! :*
    Um... nu are cum sa coste 58. Pur si simplu nu are cum. Mai ales pentru doua amarate de carti. Poate daca livrezi o casa sa te coste atata.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitări tuturor! :)
    Ă, taxa de curierat cea mai scumpă pe care am văzut-o până acum a fost 20 de lei. Nu are cum să fie atât. Plus că dacă tot ziceai că sunt cărți vechi gratis, nu găsesc scopul. Asta e ciudat.
    Doamne...
    Sărbători fericite, Anto! :)
    Și ce frumos e blogul! :)
    Anca loves you.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am primit 2 carti(cadou) tot de la Biblioteca online dar a trebuit sa platesc taxele de curierat de 20 lei,sunt vechi(nu prea se merita dar ce pot sa fac acum,le-am primit si le-am platit)
    Sarbatori Fericite tuturor si lectura placuta!

    RăspundețiȘtergere

Lasă un comentariu :)