Ce nu găsești?

miercuri, 25 februarie 2015

Captiv in labirint #3 la Litera

Titlu: Tratament Letal (Labirintul #3)
Autor: James Dashner
Editura: Litera

Labirintul nu a fost decât începutul...
RĂU i-a răpit totul lui Thomas: viața, amintirile și, acum, singurii prieteni care i-au mai rămas – Poienarii. El știe că nu poate avea încredere în RĂU, deși cei din organizație îl asigură că vremea minciunilor a trecut, că au reușit să colecteze toate datele din perioada Încercărilor și că acum trebuie să se bazeze pe Poienari, cărora li s-au redat amintirile, pentru a-i ajuta în ultima lor misiune – aceea de a desăvârși schema de tratament împotriva Arșiței. Dar s-a întâmplat ceva ce nici Încercările, nici Variabilele nu au prevăzut.
Thomas își amintește mai mult decât își închipuie ei, suficient cât să nu creadă nici un cuvânt din ceea ce i se spune. După ce a învins Labirintul și a supraviețuit în Ținutul Pârjolit, Thomas riscă acum totul ca să-și salveze prietenii. Dar adevărul ar putea fi mai periculos decât și-ar fi imaginat vreodată. Va supraviețui oare cineva?


 

2 comentarii:

  1. De cand vreau sa citesc seria asta!!! Doamne... plang.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Plângem împreună, Pufi :o3 Eu am depus eforturi mari pentru a nu citi volumul 3 în engleză și mulțumesc doamne că apare!

      Ștergere

Lasă un comentariu :)