Ce nu găsești?

marți, 30 octombrie 2012

Castiga un NetBook sau stick-uri de memorie!

Aboneaza-te la newsletter-ul BlogAwards.ro si castiga un netbook sau stick-uri de memorie!

Ce trebuie sa faci ?

Sa ai blog de minim 1 saptamana inainte de inceputul acestui concurs si sa te abonezi la newsletter-ul BlogAwards.ro.
 Daca esti abonat inainte de inceputul concursului, esti deja inscris la tragerea la sorti pentru cele patru stick-uri! Nu mai e nevoie sa te mai abonezi! Premiile vor fi acordate in momentul atingerii numarului de 1000 de abonati la newsletter. Pana in acest moment, la newsletter-ul BlogAwards.ro sunt abonati 500 de bloggeri.

Premii: Vor fi acordate 5 premii: un netbook si 4 stick-uri de memorie. Cele 5 premii se acorda in momentul atingerii numarului de 1000 de abonati, in urmatorul mod.

Marele premiu, constand intr-un netbook Asus Eee PC cu sistem de operare Windows 7 se acorda prin tragere la sorti unuia dintre bloggerii care au scris articole de promovare a concursului. La tragerea la sorti pentru netbook-ul Asus Eee PC participa numai bloggerii care au promovat concursul.
 Cele 4 stick-uri de cate 8GB vor fi acordate prin tragere la sorti dintre cei 1000 de abonati. La tragerea la sorti pentru cele 4 stick-uri participa toti abonatii, indiferent daca au scris sau nu articole pentru promovarea concursului.

Reguli de desfasurare:

Scrie un articol pe blogul tau, cu link catre această postare, in care sa promovezi concursul, apoi, daca vrei, promoveaza concursului pe retelele sociale pe care ai cont (Twitter, Facebook, Google Plus). Articolul tau poate fi si de tip anunt: “BlogAwards.ro ofera premii bloggerilor abonati la newsletter!”. Nu trebuie sa scrii prea mult. Trebuie numai sa publici articolul pe blogul tau si sa te abonezi la newsletter.

Click aici pentru a te abona la newsletter! astfel ai sansa de a castiga unul din premiile de mai sus, sau Click aici pentru a accesa site-ul cu multe concursuri frumoase, in desfasurare. :)

2 comentarii:

Lasă un comentariu :)